ich-zapfe

Grote ronde Chip & Dip Dipping Plate set van 4, 40,6 cm


Item nummer NEW-13783

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 65,31
EUR  51,32 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Grote ronde Chip & Dip Dipping Plate set van 4, 40,6 cm

Maak kennis met onze ronde Ruffle-chip- en dipserverset van 4, met een breedte van 40,6 cm en een hoogte van 5,2 cm. Dit kookgerei is ontworpen om uw eetervaring te verbeteren en indruk te maken op uw gasten met zijn unieke en stijlvolle rucherand.

Deze chip- en dipserverset is gemaakt van hoogwaardig melamine en is duurzaam en gaat lang mee, waardoor hij perfect is voor zowel binnen- als buitenbijeenkomsten. De set bestaat uit 4 delen, waardoor hij geschikt is om heerlijke hapjes en hapjes te delen met je vrienden en familie.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van onze Ruffle ronde chip- en dipserverset waar je zeker van zult houden:

  • Elegant ontwerp: het ontwerp met gegolfde randen van elk stuk in deze set voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan uw eettafel.
  • Duurzaam materiaal: Gemaakt van stevig en duurzaam melamine, deze set is bestand tegen regelmatig gebruik en is geschikt voor zowel binnen- als buitenomgevingen.
  • Handig formaat: Met een breedte van 40,6 cm en een hoogte van 5,2 cm is deze frites- en dipserverset perfect voor het serveren van uw favoriete snacks, hapjes en dipsauzen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: het gladde oppervlak van deze stukken maakt schoonmaken een fluitje van een cent, was ze gewoon met water en zeep of plaats ze in de vaatwasser.

De Ruffle ronde frites- en dipserver set van 4, 40,6 cm is een musthave toevoeging aan je kookgerei collectie. Het voegt verfijning en elegantie toe aan uw eettafel en biedt tegelijkertijd een handige manier om heerlijke snacks te delen met uw dierbaren. Bemachtig dit prachtige stuk vandaag nog en maak indruk op uw gasten met uw onberispelijke smaak!

Item ID 99923444
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1950 g
Dimensies 406×406×52mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: