ich-zapfe

Waterkan, Kannen, Glazen kannen met polycarbonaat ijsrand, 1,8L


Item nummer NEW-13791

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 12,78
EUR  10,04 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkan, Kannen, Glazen kannen met polycarbonaat ijsrand, 1,8L

Als u op een hete zomerdag wilt genieten van koude versnaperingen of koele dranken wilt serveren aan uw gasten, dan is deze kan, glazen kan met polycarbonaat ijsrand een ideale oplossing. De kan is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, wat zorgt voor duurzaamheid en bestand is tegen breken en afbrokkelen. De inhoud is 1800 ml, groot genoeg om meerdere drankjes tegelijk te serveren.

De kan heeft een diameter van 9,0 cm en de bovenkant is 12,5 cm. De hoogte is 18,0 cm en hij heeft een gewicht van 274 g, waardoor hij licht en gemakkelijk te hanteren is. Het polycarbonaat materiaal maakt het ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor je snel en probleemloos kunt opruimen.

Een van de unieke kenmerken van deze kan is de polycarbonaat ijsrand. Deze lip helpt voorkomen dat er ijs in je glazen valt tijdens het schenken, waardoor spatten en knoeien worden voorkomen. De ijsrand voegt ook een esthetisch tintje toe aan de kan, waardoor het een aantrekkelijk pronkstuk wordt voor elke gelegenheid.

Deze kan is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol ontwerp dat een aanwinst is voor elke keuken of eetkamer. Met de kan van helder glas kun je je drankjes presenteren en serveren, waardoor hij ideaal is voor ijsthee, limonade, cocktails en nog veel meer.

Samengevat zijn hier de belangrijkste kenmerken van deze Kan, Glazen kan met polycarbonaat ijsrand, 1,8 ltr:

Investeer nu in deze Jug, Glazen kan met polycarbonaat ijsrand, 1,8 ltr en geniet van het stijlvolle, functionele design. Het is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een familiebijeenkomst, een barbecue of een etentje. Serveer je favoriete drankjes zonder je zorgen te maken dat het gemorst wordt of er onaantrekkelijk uitziet. Met deze kan zien je drankjes er altijd goed uit en smaken ze op hun best.

Item ID 99923452
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 320 g
Dimensies 130×130×180mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: