ich-zapfe

Waterkan, Kannen Rio, 1,5L SAN


Item nummer NEW-13813

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 15,11
EUR  11,87 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkan, Kannen Rio, 1,5L SAN

Als je op zoek bent naar een duurzame kan van hoge kwaliteit voor je keuken, wil je misschien eens kijken naar deze prachtige glazen kan Rio.

Gemaakt van SAN, een zeer resistent materiaal dat vrijwel onbreekbaar is, is deze kan het perfecte hulpmiddel voor het serveren van alles van koud water tot ijsthee, dranken of zelfgemaakte limonade. Hij heeft een inhoud van 1,5 liter, genoeg om jou en je gezin de hele dag fris en gehydrateerd te houden.

Ook deze Glazen Kan Rio heeft een strak en modern design, met een diameter van 9,5 cm en een hoogte van 28,5 cm waardoor je hem gemakkelijk in je koelkast kunt bewaren of op je eettafel kunt zetten. Of je nu een feest geeft, een barbecue houdt of gewoon geniet van een familiediner, deze kan zal zeker een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan je gedekte tafel.

Enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze glazen kan Rio zijn:

  • Materiaal: gemaakt van SAN, een zeer resistent en duurzaam materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen, waardoor het perfect is voor zowel koude als warme dranken.
  • Capaciteit: Met een inhoud van 1,5 liter is deze kan groot genoeg om een royale hoeveelheid vloeistof te bevatten, waardoor hij perfect is om te delen met je vrienden en familie.
  • Afmetingen: de kan heeft een diameter van 9,5 cm en een hoogte van 28,5 cm, waardoor hij gemakkelijk en handig in de koelkast kan worden bewaard of op tafel kan worden gezet.
  • Gewicht: Met een gewicht van slechts 600 gram is deze kan licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, zodat u uw favoriete dranken kunt serveren waar u maar wilt.
  • Design: De glazen kan Rio heeft een slank en modern ontwerp dat een vleugje elegantie en verfijning zal toevoegen aan uw tafelaankleding, ongeacht de gelegenheid.

Over het algemeen, als je een hoogwaardige en duurzame kan wilt die zowel functioneel als stijlvol is, kun je niet fout gaan met deze glazen kan Rio. Het is perfect voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden, en het zal binnen de kortste keren zeker een nietje in je keuken worden. Dus waarom wachten? Bestel de jouwe vandaag nog en begin in stijl te genieten van verfrissende drankjes!

Item ID 99923424
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 700 g
Dimensies 100×100×285mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: