ich-zapfe

Complete drukvat-set met soda-keg 19L + CO2 fles + manometer + aansluitingen


Item nummer NEW-14025

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 522,57
EUR  410,59 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Complete drukvat-set met soda-keg 19L + CO2 fles + manometer + aansluitingen

Op zoek naar een complete startset om je zelfgebrouwen bier rechtstreeks uit een soda KEG te serveren? Zoek niet verder dan dit all-inclusive pakket dat wordt geleverd met een 19-liter frisdrank KEG, 2 kg CO2-fles, manometer, aansluitingen en meer. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om met een nieuwe hobby te beginnen, en de soda KEG is perfect voor hobbybrouwers die een volledig en efficiënt alternatief willen voor het tijdrovende vullen van flessen.

De soda KEG is gemaakt van stevig RVS waardoor hij bijna onverwoestbaar is. Het gemakkelijk verwijderbare, ovale deksel maakt vullen en schoonmaken een fluitje van een cent en het drukbegrenzingsventiel in het deksel zorgt voor een veilige bediening. Met ball-lock aansluitingen, een printregelaar met twee manometers, twee snelkoppelingen en een slang heeft deze alles-in-één kit alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Met een breedte van 41,50 cm, een hoogte van 41,50 cm en een lengte van 68,00 cm weegt deze complete drukvatenset slechts 12,00 kg, waardoor hij zowel praktisch als gemakkelijk te hanteren is.

Geniet van het perfecte zelfgebrouwen bier met deze betaalbare en gebruiksvriendelijke set. Of je nu een doorgewinterde thuisbrouwer bent of net begint, deze complete drukvaatjesset is de ideale oplossing voor iedereen die zijn brouwhobby naar een hoger niveau wil tillen. Krijg alles wat je nodig hebt om je zelfgebrouwen bier als een pro te serveren met deze all-inclusive startset!

Item ID 99923600
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 12000 g
Dimensies 680×415×415mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: