ich-zapfe

Speidel gistingsvat kunststof rond - 20L


Item nummer NEW-14038

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 96,02
EUR  75,44 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Speidel gistingsvat kunststof rond - 20L

Op zoek naar een gistingsvat van topkwaliteit om je bier- of wijnbrouwproces te perfectioneren? Dan is de Speidel Round plastic vergister, Fermenting barrel met deksel en aftapkraan - 20L de perfecte keuze voor jou!

Dit in Duitsland gemaakte fermentatievat is gemaakt van ongeverfd, voedselveilig PE-plastic en is gebouwd om tientallen jaren mee te gaan. De dikke wanden zorgen voor maximale stabiliteit en behouden het aroma van uw brouwende bier of wijn.

Gecertificeerd voor boodschappen, het garandeert veiligheid en hoge kwaliteit. De stabiele handvatten maken het gemakkelijk te verplaatsen en te dragen, terwijl de extra grote opening zorgt voor een probleemloze reiniging van de container.

Met speciaal ontworpen binnenwanden met latten en goed doordachte rondingen, is deze vergister gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zonder resten achter te laten. Bovendien is hij uitgerust met een NW10-aftapkraan voor het eenvoudig doseren van uw gefermenteerde drank.

De Speidel Round plastic vergister heeft een hoogte van 42cm en een diameter van 31cm, en weegt 3kg. Houd er rekening mee dat afvalcontainer en rubberen pluggen niet zijn inbegrepen.

Investeer vandaag nog in de Speidel Ronde kunststof vergister, Fermentatievat met deksel en uitloopkraan - 20L en geniet van het lekkerste bier of de beste wijn die je ooit hebt gemaakt!

Item ID 99923613
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3000 g
Dimensies 420×310×310mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: