ich-zapfe

Vat plastic rond met waterslot en kraan, 30L


Item nummerĀ NEW-14036

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 72,01
EUR Ā 56,58 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Vat plastic rond met waterslot en kraan, 30L

Op zoek naar een gistvat van hoge kwaliteit waarmee je heerlijk bier en wijn kunt maken? Zoek niet verder dan onze 30L polypropyleen vergister emmer met waterslot en kraan. Dit veelzijdige en efficiƫnte brouwapparaat is perfect voor gebruik in verschillende omgevingen en biedt tal van functies waardoor het een topkeuze is voor zowel professionele als amateurbrouwers.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit gistvat is de grootte en constructie. Met een afmeting van 40 x 36 cm biedt hij voldoende ruimte voor het brouwen van grote hoeveelheden bier of wijn. De container is open over de totale diameter, waardoor hij ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Bovendien is het hermetisch afgesloten deksel voorzien van een gat voor gisting en bevat het een afvoerklep en een schroefsluiting om ervoor te zorgen dat je het brouwproces gemakkelijk kunt regelen.

Een ander mooi kenmerk van dit gistvat is de constructie. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, het is ongelooflijk duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan. Het is ook bestand tegen corrosie, waardoor het ideaal is voor gebruik in verschillende omgevingen. Of u nu een professionele brouwer bent of een amateurliefhebber, deze Fermenter Bucket is de perfecte keuze voor uw brouwbehoeften.

Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en hoogwaardige constructie is onze Fermenting Barrel de perfecte keuze voor iedereen die thuis heerlijk bier en wijn wil maken. Of je nu net begint of een doorgewinterde brouwer bent, dit veelzijdige en efficiƫnte apparaat zal zeker aan al je behoeften voldoen. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog uw 30L gistingsvat met luchtsluis en tap!

Item ID 99923611
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 2100 g
Dimensies 410Ɨ410Ɨ345mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: