ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - V10, goud


Item nummer NEW-3321

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 149,79
EUR  96,29 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - V10, goud

Verbeter de manier waarop je bier serveert met onze compensatorkraan V10 van chroom-nikkel-staal, goud. Dit product is perfect voor professionele restauranthouders, biedt tal van voordelen en is ideaal voor gebruik in bars, restaurants en brouwerijen.

Kenmerken:

  • Voorzien van schuimknop, geleverd met rozet en borgmoer
  • Behuizing, zuiger, compensator en schroefdraad gemaakt van CNS
  • Schroefdraadconnectoren verkrijgbaar in de maten 35 mm en 55 mm
  • Nettogewicht van 700 g en afmetingen van 95x43x110 mm

Onze compensatorkraan V10 van chroom-nikkelstaal, goud is het perfecte hulpmiddel voor barmannen om bier efficiënt te serveren. De schuimknop zorgt voor een perfecte bierpresentatie, waardoor bij elke schenking een gladde en romige schuimkraag ontstaat.

Deze compensatorkraan is gemaakt met hoogwaardige materialen zoals chroomnikkelstalen behuizing, zuiger, compensator en schroefdraad, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd. De connectoren zijn verkrijgbaar in twee maten, 35 mm en 55 mm, waardoor compatibiliteit met verschillende tonnen en vaatjes wordt gegarandeerd.

Verbeter de sfeer van uw bar of restaurant met het strakke en stijlvolle ontwerp van onze compensatorkraan V10. De gouden afwerking voegt een vleugje elegantie toe, waardoor het een blikvanger is voor zowel bierliefhebbers als klanten.

Ervaar de veelzijdigheid bij het weglaten van de schroefdraadconnectoren, verkrijgbaar in de maten 35 mm en 55 mm. Deze functie zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan vaten en vaten en biedt flexibiliteit om zich aan te passen aan verschillende biervariëteiten en serveervoorkeuren.

Betrouwbaarheid is van cruciaal belang als het gaat om het tappen van bier, en onze compensatorkraan V10 levert precies dat. Met een robuuste chroomnikkelstalen constructie is deze kraan gebouwd om te voldoen aan de eisen van groot volumegebruik, waardoor een consistente en efficiënte bierservice wordt gegarandeerd.

Eenvoudige installatie en gebruik maken onze compensatorkraan V10 tot een probleemloze toevoeging aan uw bar of restaurant. Bespaar tijd bij de installatie en het onderhoud, zodat uw personeel zich kan concentreren op het leveren van uitzonderlijke service aan uw klanten.

Verander elk biertje in een kunstwerk met de schuimknopfunctie. Deze innovatieve toevoeging zorgt voor de perfecte bierpresentatie en verwent uw klanten met een zachte en romige schuimkraag die de algehele drinkervaring verbetert.

Til uw biertap naar een hoger niveau met de efficiënte en betrouwbare prestaties van onze compensatorkraan V10. Verbeter de bierservice van uw etablissement en bied uw klanten een onvergetelijke en bevredigende drinkervaring.

Upgrade uw biertap met onze compensatorkraan V10 van chroom-nikkel-staal, goud. Haal de jouwe vandaag nog!

Item ID 453044
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 725 g
Dimensies 95×43×110mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: