ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof, zwart


Item nummer NEW-3300

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 74,00
EUR  63,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof, zwart

Upgrade de tapapparatuur van uw bar of restaurant met onze compensatorkraan van hoogwaardig chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof in zwart. Deze tap is de perfecte oplossing voor horecagelegenheden die optimale prestaties van hun Tapkraan eisen.

Kenmerken:

  • Korte roestvrijstalen compensator - Onze innovatieve roestvrijstalen compensator met kort ontwerp voegt niet alleen een vleugje moderne elegantie toe aan uw bar, maar verbetert ook de functionaliteit. Het verkorte ontwerp verhoogt de druk en zorgt voor een snelle en efficiënte lediging van vaten. Deze functie maakt onze compensatorkraan ideaal voor gebruik in kleinere koelkasten of koelboxen, waardoor het ruimtegebruik wordt gemaximaliseerd zonder concessies te doen aan de prestaties.
  • CNS Uitloop Ø 8,5 mm - De uitloop is gemaakt van chroom-nikkel-staal en zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar garandeert ook weerstand tegen slijtage. De diameter van de uitloop van 8,5 mm zorgt voor een optimaal debiet, waardoor een soepele en consistente Tapkraanervaring mogelijk is die uw klanten zullen waarderen.
  • Zelfsluitend mechanisme - Ervaar de precisie van het zelfsluitende mechanisme van onze kraan. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat elke kostbare druppel bier terugvloeit in de kraan, waardoor verspilling en morsen wordt voorkomen. Het is niet zomaar een tik; het is een slimme investering die bijdraagt aan kosteneffectiviteit en duurzaamheid.
  • Schuimknop - Verbeter de klantervaring met de geïntegreerde schuimknop van onze compensatorkraan. Deze doordachte toevoeging stelt uw barmannen in staat het schuimniveau van het tapbier te regelen, zodat elke klant elke keer zijn perfecte bier ontvangt. Personalisatie ontmoet perfectie met deze intuïtieve functie.
  • Verbeterde esthetiek - Naast zijn superieure functionaliteit heeft onze compensatorkraan een strak zwart ontwerp dat een vleugje verfijning toevoegt aan uw bar of restaurant. Verbeter de algehele esthetiek van uw etablissement en bied uw klanten een onvergetelijke bierdrinkervaring.
  • Snelle en probleemloze installatie - Geniet van het gemak van een eenvoudig installatieproces dat tijd en moeite bespaart. Onze compensatorkraan is ontworpen voor een gebruiksvriendelijke installatie, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: geweldig bier serveren aan uw klanten.
  • Laag onderhoud - De duurzaamheid van de gebruikte materialen zorgt voor een onderhoudsarme ervaring. Investeer in een compensatorkraan die niet alleen uitzonderlijk presteert, maar ook minimaal onderhoud vereist, zodat u uw middelen kunt inzetten waar ze er het meest toe doen.

Onze compensatorkraan is eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden en is het ultieme product voor bedrijven die alleen het beste voor hun klanten eisen. Bestel nu en zie het verschil dat het kan maken!

Item ID 453031
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 870 g
Dimensies 100×40×115mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: