ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - V20, mat


Item nummer NEW-3279

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 121,46
EUR  74,18 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - V20, mat

Belangrijkste kenmerken:

  • Robuuste en duurzame kraan van chroom-nikkel-staal
  • Ontworpen voor gebruik in professionele bars en restaurants
  • Uitgerust met een schuimknop voor betere controle bij het tappen van bier
  • Wordt geleverd met een rozet en borgmoer voor eenvoudige installatie
  • Schroefdraadmaat van 55 mm voor eenvoudige installatie
  • Nettogewicht van 700 g en afmetingen van 95×40×110 mm
  • Geschikt voor een breed scala aan toepassingen

Robuustheid en lange levensduur

De Tapkraan V20, gemaakt van hoogwaardig chroom-nikkel-staal, is een bewijs van zijn ongeëvenaarde robuustheid en lange levensduur. De behuizing, zuiger en draad van chroom-nikkel-staal zijn speciaal ontworpen voor de ontberingen van professionele omgevingen en zorgen voor weerstand tegen corrosie en slijtage, waardoor betrouwbare prestaties worden gegarandeerd, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Functionele eigenschappen

De Tapkraan V20 verbetert de gebruikerservaring en is voorzien van een schuimknop voor nauwkeurige bediening tijdens het tappen van bier. De toevoeging van een rozet en borgmoer vergemakkelijkt een moeiteloze installatie. De schroefdraadtap van de kraan, met een afmeting van 55 mm, zorgt voor een naadloos installatieproces. Met een gewicht van 700 gram en afmetingen van 95×40×110 mm biedt hij de perfecte balans tussen compactheid en stevigheid en biedt hij een gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing voor bierliefhebbers.

Talrijke mogelijke toepassingen

Veelzijdigheid is een bepalend kenmerk van de Tapkraan V20, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende instellingen. Of het nu in bruisende bars, verfijnde restaurants, speciale bierfaciliteiten of zelfs thuis is, deze kraan zorgt voor een consistente en efficiënte bieruitgifte. Verbeter uw Tapkraanervaring met de Tapkraan V20, een veelzijdige toevoeging aan elke opstelling, die optimale prestaties in diverse omgevingen garandeert.

Transformeer uw bar of restaurant in een centrum van uitmuntende dranken met de Tapkraan V20. Verbeter de Tapkraanervaring voor uw klanten en laat de duurzaamheid en precisie van de tap zien. Deze kraan is gemaakt van chroom-nikkel-staal en garandeert niet alleen een lange levensduur, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan uw zaak.

Ervaar gemak als nooit tevoren met de schuimknopfunctie, waardoor zowel barmannen als bierliefhebbers de kunst van het schenken met finesse onder de knie krijgen. Het eenvoudige installatieproces, mogelijk gemaakt door de rozet en borgmoer, zorgt ervoor dat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van perfect getapt bier en minder tijd aan installatiegedoe.

Heeft u een thuisbar of plant u een biergericht evenement? De Tapkraan V20 is uw ideale metgezel. De compacte afmetingen en veelzijdige toepassingen maken het een must-have voor elke bierliefhebber. Maak indruk op uw gasten met een professionele Tapkraanoplossing die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert.

Investeer in de Tapkraan V20 voor een naadloze Tapkraanervaring. Het aanpassingsvermogen en de topprestaties maken het een betrouwbare keuze voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar kwaliteit en efficiëntie bij elke gietbeurt.

Sluit je aan bij de groep bierliefhebbers die de Tapkraan V20 vertrouwen vanwege zijn uitzonderlijke constructie en ongeëvenaarde prestaties. Bestel de jouwe vandaag nog en zet een stap in de richting van het naar een hoger niveau tillen van je Tapkraaninstallatie.

Item ID 453021
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 725 g
Dimensies 95×40×110mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: