ich-zapfe

Tapzuil - Model Naked One, 1-lijn


Item nummer NEW-650

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 352,79
EUR  176,39 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapzuil, Biertapzuil - Model Naked One, 1-lijn

De Naked One tapzuil biedt dé perfecte oplossing voor horecazaken die hun gasten willen verrassen met de beste bierervaring. Deze 1-lijns tapzuil is vervaardigd uit hoogwaardig RVS en wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken kraan, voor een foutloze bediening van uw klanten.

Eenvoudige installatie

Dankzij de 8mm roestvrijstalen invoer is het installeren van de uitgiftezuil een fluitje van een cent. In slechts enkele stappen kunt u uw tapsysteem klaar maken voor gebruik en uw gasten verrassen met de allerbeste bierervaring.

Robuust ontwerp

Het robuuste roestvrijstalen ontwerp garandeert duurzaamheid en corrosiebestendigheid, zelfs bij intensief gebruik. Het strakke en verfijnde ontwerp past perfect in elke omgeving, of het nu gaat om een moderne bar of een traditionele pub.

Perfect bier

Met de Naked One tapzuil kunnen uw klanten genieten van het perfect getapte biertje, waarbij de temperatuur en druk precies op punt zijn afgestemd. Elke slok is een genot voor uw klanten. Ongeacht hoeveel vraag er is, de tapzuil zorgt voor een constante bierstroom en garandeert zo een hoogwaardige bierervaring.

Voordelen

De Naked One tapzuil biedt een reeks voordelen voor horecaondernemingen. Ten eerste, de eenvoudige installatie vermindert de downtime en vereenvoudigt het onderhoudsproces, waardoor uw bedrijf efficiënter kan opereren. Dankzij het robuuste ontwerp is de tapzuil bestand tegen zware belastingen en frequente gebruik, waardoor het een betrouwbare investering is voor langdurig gebruik.

Bovendien kan deze tapzuil een breed scala aan bieren aan, van ambachtelijke brouwsels tot populaire merken, waardoor uw klanten een gevarieerde keuze hebben en hun favoriete drankjes kunnen ontdekken. Of het nu gaat om een drukke bar op vrijdagavond of een intiem café op zondagmiddag, de Naked One tapzuil levert consistent hoogwaardige resultaten.

Buiten de traditionele horecaomgevingen kan deze tapzuil ook worden gebruikt bij evenementen zoals festivals, bruiloften en bedrijfsbijeenkomsten, waar het een indrukwekkende aanvulling vormt op elke drankenservice. Met zijn strakke design en betrouwbare prestaties, zal de Naked One tapzuil uw gasten keer op keer verbazen, en uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie.

Waar uw horecazaak zich ook bevindt, of het nu in een bruisende stad is of in een rustig dorp, de Naked One tapzuil zal een waardevolle aanwinst zijn voor uw bedrijf, waardoor u een ongeëvenaarde bierervaring kunt bieden aan uw klanten, keer op keer.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment accessoires voor de Naked One uitgiftezuil. Hiermee kunt u uw tapsysteem optimaliseren en uw gasten een nog gevarieerdere ervaring bieden. Bestel nu en trakteer uw klanten op een aangename bierervaring van topklasse!

Item ID 452915
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5400 g
Dimensies 24×60×463mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: