ich-zapfe

Tapzuil - Model “RJ9010”, gepolijst roestvrij staal


Item nummer NEW-6325

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 2.084,60
EUR  1.637,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Tapzuil, Biertapzuil - Model “RJ9010”, gepolijst roestvrij staal

Upgrade jouw bierervaring naar een hoger niveau met de “RJ9010” tapzuil, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met een hoogte van 462 mm en kraanhoogte van 410 mm biedt de tapzuil comfort en functionaliteit. De efficiënte bieruitgifte wordt gegarandeerd door de indrukwekkende breedte van 990 mm en de buisdiameter van 104 mm Ø. De gepolijste CNS-basis van hoogwaardige materialen is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Kenmerken:

  • Maximale levensduur en betrouwbaarheid door gebruik van hoogwaardige koperen of messing buizen op een stabiele piramidebasis.
  • Individuele aanpassing aan specifieke behoeften mogelijk, doordat de tapzuil zonder kranen, leidingen en installatie wordt geleverd.

Voordelen en Praktische Toepassingen

De "RJ9010" tapzuil biedt talloze voordelen die uw bierervaring ongeëvenaard maken. Dankzij de hoogwaardige koperen of messing buizen op een stabiele piramidebasis, bent u verzekerd van maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat resulteert in jarenlang zorgeloos gebruik. Het ontbreken van kranen, leidingen en installatie maakt individuele aanpassing mogelijk, waardoor deze tapzuil perfect past bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Bovendien voegt het elegante ontwerp van de "RJ9010" tapzuil een vleugje stijl en klasse toe aan elke omgeving. Of het nu in een chique restaurant, een gezellig café of thuis in uw eigen bar is, deze tapzuil zal zeker de aandacht trekken en een gespreksonderwerp zijn onder uw gasten.

Niet alleen voor horecagelegenheden, maar ook voor particuliere huishoudens die waarde hechten aan kwaliteit en stijl, is de "RJ9010" tapzuil een uitstekende keuze. Of u nu een feestje geeft of gewoon wilt genieten van een goed getapt biertje in uw eigen huis, deze tapzuil zal de bierervaring naar een hoger niveau tillen en onvergetelijke momenten creëren.

Met zijn indrukwekkende afmetingen en hoogwaardige constructie, biedt de "RJ9010" tapzuil niet alleen praktische voordelen, maar ook een esthetische meerwaarde aan elke ruimte waarin hij wordt geplaatst. Bestel vandaag nog en transformeer elke bierervaring in een onvergetelijk moment van genot en gezelligheid!

Item ID 453660
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 12000 g
Dimensies 104×990×462mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: