ich-zapfe

Tapzuil, Biertapzuil, Lindr Cold bridge H6


Item nummer NEW-12943

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 3.147,20
EUR  2.472,80 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Lindr Cold Bridge H6 Tapzuil

De Lindr Tapzuil Cold Bridge H6 Tapzuil is een professionele tapzuil voor de bartenders die maximale prestaties en kwaliteit verlangen. Deze Tapzuil is 6-leitig en beschikt over zes tapkranen. De tapkranen zijn stevig ingebouwd in de zuil, waardoor ze makkelijk te gebruiken zijn en zorgen voor een gemakkelijke en snelle bediening. De tapzuil is gemaakt van duurzaam edelstaal, wat zorgt voor een lange levensduur en een professionele uitstraling.

  • Kwaliteit: De Lindr Cold Bridge H6 Tapzuil is ontworpen om maximale prestaties en kwaliteit te leveren. De tapzuil is gebouwd met behulp van hoogwaardige materialen en moderne technologieën, die ervoor zorgen dat uw klanten altijd kunnen genieten van een koud en perfect getapt biertje.
  • Functionaliteit: De tapzuil beschikt over zes tapkranen, wat het ideaal maakt voor drukke bars en evenementen. De zuil is makkelijk te gebruiken en zorgt voor een gemakkelijke en snelle bediening. Met de Lindr Cold Bridge H6 Tapzuil, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over lange wachtrijen bij uw bar.
  • Design: De tapzuil is gemaakt van duurzaam edelstaal en heeft een professionele uitstraling. Het strakke design past perfect in de moderne baromgeving en zorgt voor een chique uitstraling van uw zaak.
  • Technische Specificaties:
    • Hoogte: 611mm
    • Breedte: 1100mm
    • Diameter: 60mm / 114mm
    • Gewicht: 18,5 kg

Met de Lindr Cold Bridge H6 Tapzuil, beschikt u over een hoogwaardige en professionele tapzuil die voor maximale prestaties en kwaliteit zorgt. Bestel de Lindr Cold Bridge H6 Tapzuil vandaag nog en biedt uw klanten het perfecte getapte biertje!

Item ID 99923112
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 18500 g
Dimensies 1100×160×611mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: