ich-zapfe

Asbak - chroomnikkelstaal, 11 cm


Item nummerĀ NEW-8909

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 10,00
EUR Ā 7,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Asbak - chroomnikkelstaal, 11 cm

Houd jij van roken op het balkon of terras? Maar wat te doen met de sigarettenpeuken? Voor alle rokers hebben wij de perfecte oplossing: onze asbak!

Kenmerken:

  • Compact formaat - 11 cm diameter, 4 cm hoogte, perfect voor balkontafels of om in een tas te dragen. Ideaal voor picknicks onderweg of buiten.
  • Windasbak - vorm beschermd tegen de wind, waardoor roken buitenshuis veiliger is zonder het risico van rondvliegende as of sigaretten.
  • Robuust materiaal - gemaakt van hoogwaardig chroomnikkelstaal, dat stabiliteit en duurzaamheid garandeert, een duurzaam accessoire waar je plezier aan beleeft.
  • Lichtgewicht: onze asbak weegt slechts 100 g en is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.
  • Stijlvol design - de asbak combineert functionaliteit met een aantrekkelijk design, waardoor het een stijlvol accessoire is voor uw rookruimte.
  • Gemakkelijk schoon te maken - het gladde oppervlak van de asbak maakt het gemakkelijk schoon te maken en een schone rookruimte te behouden.
  • Veelzijdige toepassing - niet alleen perfect voor gebruik op het balkon of terras, maar ook voor onderweg of voor picknicks in de open lucht.

Investeer nu in onze praktische asbak en maak van jouw rookervaring op balkon of terras een prettige en veilige ervaring!

Waarom onze asbak onmisbaar is:

De asbak met een diameter van 11 cm en een hoogte van 4 cm is niet alleen compact maar ook uiterst functioneel. Dankzij het lichte gewicht van slechts 100 gram kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen, of je nu op reis bent, kampeert of gaat picknicken.

Het hoogwaardige chroomnikkelstaalmateriaal zorgt niet alleen voor een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook voor een lange levensduur. Het tegen de wind beschermde ontwerp van de asbak maakt hem ideaal voor gebruik buitenshuis zonder dat de as per ongeluk wordt weggeblazen.

Het gladde oppervlak zorgt voor een moeiteloze verwijdering van asresten, waardoor het eenvoudig is om een schone rookruimte te houden. Door het stijlvolle design is het bovendien een aantrekkelijk accessoire voor uw rookruimte.

Bestel vandaag nog onze asbak en ervaar hoe hij jouw rookplezier op je balkon of terras naar een nieuw niveau tilt. Koop dit essentiƫle accessoire voor alle rokers!

Item ID 454574
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 100 g
Dimensies 110Ɨ110Ɨ40mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: