ich-zapfe

Capsule koffiezetapparaat, thee machine - SAWOA KKT 01


Item nummerĀ NEW-99750

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 177,80
EUR Ā 139,70 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Capsule koffiezetapparaat, thee machine - SAWOA KKT 01

Verrijk uw koffie- en thee-ervaring met de SAWOA KKT 01 capsulemachine, een combinatie van stijl en functionaliteit. De antraciet-chromen behuizing biedt een vleugje elegantie aan uw keuken en herbergt een bereik van functies die uw voorbereidingsritueel naar een hoger niveau tillen.

Ontdek de uitzonderlijke kenmerken:

  • Duurzame elegantie: De roestvrijstalen behuizing zorgt voor duurzaamheid en is een stijlvolle aanvulling op uw keukeninrichting.
  • Nespresso-compatibiliteit: Maak gebruik van Nespresso-compatibele capsules en geniet van een grote verscheidenheid aan drankopties.
  • Snel opwarmen: Het Thermoblock-verwarmingssysteem van 1260 W garandeert een snelle verwarming van het water, zodat u snel van uw favoriete infusie kunt genieten.
  • Verwijderbaar waterreservoir: Het waterreservoir van 800 ml is gemakkelijk afneembaar voor eenvoudig reinigen en vullen, waardoor de algehele gebruikerservaring wordt verbeterd.
  • Nauwkeurige brouwcontrole: Pas uw drankje tot in de perfectie aan met drie keuzeschakelaars voor espresso, lungo en heet water, die een nauwkeurige temperatuurregeling bieden.
  • Excellentie van de Italiaanse pomp: Het druksysteem van 19 bar, aangedreven door een Italiaanse pomp, zorgt voor een perfecte extractie en biedt elke keer een rijke kop en vol smaak.
  • EfficiĆ«nte werking: Maak gebruik van het optische signaal om een laag waterniveau te detecteren, waardoor uw bereidingsproces soepeler en efficiĆ«nter verloopt.
  • Eenvoudige reiniging: De capsule-opvangcontainer kan maximaal 10 gebruikte capsules bevatten, waardoor het reinigingsproces probleemloos verloopt.
  • Compact formaat: Met een afmeting van 120x360x255 mm past deze machine zich moeiteloos aan elke keuken aan en biedt hij zowel stijl als functionaliteit.

Met de SAWOA KKT 01 bereikt u perfectie in elke voorbereiding. Het verwarmingssysteem van 1260 W zorgt voor snelle, optimale zetomstandigheden, terwijl drie keuzeschakelaars de precisie bieden om uw drankje tot in de perfectie te kunnen zetten. Reinigen is een fluitje van een cent dankzij het afneembare waterreservoir en de capsule-opvangcontainer, zodat elk kopje net zo lekker is als het eerste.

Tover uw huis om in een paradijs voor koffie- en theeliefhebbers. Verbeter uw brouwervaring met de SAWOA KKT 01, waar stijl en precisie samenkomen.

Item ID 99925203
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3700 g
Dimensies 120Ɨ360Ɨ255mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!