ich-zapfe

Alambiek, Distilleerketel, Distillatie apparaat - Alembic, koper 1L


Item nummerĀ NEW-7528

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 160,00
EUR Ā 136,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Alambiek, Distilleerketel, Distillatie apparaat - Alembic, koper 1L

Belangrijkste kenmerken:

  • Elegante en hoogwaardige Alembic nog steeds gemaakt van koper
  • Handgemaakt koperen destillatieapparaat met een potinhoud van 1 liter
  • Voorzien van een condensbak en een helm met zwanenhals, eveneens van koper
  • Gelaste verbindingen zorgen voor optimale stabiliteit voor een lange levensduur
  • Perfect voor wie op zoek is naar een visueel aantrekkelijk en duurzaam destillatiesysteem
  • Technische gegevens: Inhoud van 1 liter, verbindingen gesoldeerd, dikte van 0,6 mm, verfbehandeling niet inbegrepen, materiaal is koper en messing handgrepen, gewicht van 0,3 kg, afmetingen H x L x B is 290 mm x 340 mm x 145 mm
  • li>

Op zoek naar een koperen ketel van hoge kwaliteit voor het distilleren van uw favoriete dranken? Denk aan het destillatieapparaat met een inhoud van ongeveer 1 liter. De koperen pot, het condensreservoir en de helm met zwanenhals zijn allemaal gemaakt van koper en handgemaakt voor optimale prestaties en een lange levensduur.

Gelaste verbindingen zorgen voor de stabiliteit van het destillatievat in de loop van de tijd. De Alembic heeft nog steeds een elegant ontwerp dat zowel visueel aantrekkelijk als duurzaam is. Het is de perfecte keuze voor degenen die in stijl van hun drankjes willen genieten, met een systeem dat jarenlang meegaat.

Stel je de voldoening voor van het maken van je eigen sterke drank met dit koperen destillatieapparaat van 1 liter. Het handgemaakte ontwerp voegt niet alleen een ambachtelijk tintje toe, maar zorgt ook voor een robuust en duurzaam distillatieproces. Verbeter uw distilleerervaring met deze visueel verbluffende Alembic-distilleerketel, die elegantie combineert met functionaliteit.

De gelaste verbindingen in dit destillatieapparaat dragen bij aan de uitzonderlijke stabiliteit ervan en beloven een lange levensduur. Of je nu een doorgewinterde distilleerder of een gepassioneerde hobbyist bent, dit koper is nog steeds ontworpen om aan je hoogste verwachtingen te voldoen. De dikte van 0,6 mm vergroot de veerkracht en garandeert betrouwbare prestaties bij elk gebruik.

Stel je voor dat je je overgeeft aan de kunst van het distilleren met deze fijn vervaardigde koperen pot. Het condensatiereservoir en de zwanenhalshelm verhogen de efficiƫntie van het proces en zorgen ervoor dat elke druppel een bewijs is van de kwaliteit en precisie van deze distilleerder. Omarm de charme van traditionele distillatietechnieken met een modern tintje.

Laat uw creativiteit de vrije loop door met verschillende sterke dranken te experimenteren, wetende dat dit destillatieapparaat is ontworpen voor veelzijdigheid. De koperen en messing handgrepen voegen niet alleen een vleugje verfijning toe, maar zorgen ook voor een comfortabele en veilige grip. Het lichtgewicht ontwerp, dat slechts 0,3 kg weegt, maakt het gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren.

Verdiep je in de technische specificaties en begrijp het vakmanschap dat in deze Alembic zit. De vakbonden zijn zorgvuldig gesoldeerd, wat de aandacht voor detail benadrukt. Door het ontbreken van een verfbehandeling blijft de authentieke koperesthetiek behouden, waardoor de natuurlijke schoonheid van het materiaal wordt benadrukt.

Ervaar het plezier van het maken van kleine hoeveelheden van uw favoriete dranken met deze distilleerder van 1 liter. Het compacte formaat van 290 mm x 340 mm x 145 mm maakt hem geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik. Investeer in een destillatieapparaat dat niet alleen aan uw eisen voldoet, maar ook uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit en design overtreft.

Is distilleren legaal?
In sommige landen wel, in andere niet. Verschillende landen hebben verschillende wetten, en sommige staan kleine hoeveelheden thuisdistillatie toe of vereisen een commerciƫle licentie. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zichzelf te informeren over de wetten die in zijn land van toepassing zijn. Ons bedrijf aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het oneigenlijk gebruik van onze stills. Ons bedrijf aanvaardt geen verantwoordelijkheid.

Item ID 454127
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 300 g
Dimensies 290Ɨ340Ɨ145mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: