ich-zapfe

Worstmaker, Worstvuller, Worstmachine - Handmatige 3L


Item nummer NEW-98961

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 141,26
EUR  110,99 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Handmatige Worstmaker, Worstvuller, Worstmachine 3L

Deze roestvrijstalen handmatige worstvuller kan op hoge of lage snelheid worden ingesteld en is voorzien van een ergonomische handgreep voor comfortabele bediening. Geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik.

Belangrijkste kenmerken:

  • FDA Food Grade-certificering: gemaakt van gezondheidsbewuste materialen van voedingskwaliteit, slijtvast, duurzaam en vrij van schadelijke stoffen. Veilig voor baby's en zwangere vrouwen.
  • Inclusief 3 vulbuizen: drie roestvrijstalen vulbuizen (Φ16 mm, Φ19 mm, Φ22 mm) om te voldoen aan verschillende maatvereisten.
  • Capaciteit van 3 liter: kan een grote hoeveelheid vlees bevatten en tegelijkertijd meer worsten maken, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Premium luchtontlastventiel: zorgt ervoor dat het vlees stevig en smakelijk is en voorkomt het falen van het klysma door het breken van de worstcoating.
  • Makkelijk te demonteren en schoon te maken: onderdelen kunnen na gebruik eenvoudig worden verwijderd en gereinigd met warm water.

Met deze handmatige worstvuller kunt u de perfecte Italiaanse fijne worsten, gearomatiseerde salami of dikkere vleesworsten maken. De roestvrijstalen cilinder heeft een capaciteit van 3 liter en de machine is gemakkelijk te demonteren en schoon te maken. De FDA Food Grade-certificering maakt deze machine veilig en gezond voor u en uw gezin.

Item ID 99924210
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 4000 g
Dimensies 180×180×540mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: