ich-zapfe

Heetwaterdispenser, warmwaterketel - Hamburg, 7L, met vaste wateraansluiting


Item nummer NEW-99751

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.650,60
EUR  1.296,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Heetwaterdispenser, warmwaterketel - Hamburg, met vaste wateraansluiting

Voldoe aan de vraag naar warm water met de Hamburg 7L Heetwaterdispenser, een must-have voor professionals die behoefte hebben aan snelle toegang tot grote hoeveelheden warm water. Ideaal voor hotels, restaurants en cateringdiensten, deze dispenser minimaliseert schoonmaakinspanningen en maximaliseert gebruiksgemak.

Belangrijkste kenmerken:

  • Elektronische temperatuurregeling: Met elektronische temperatuurregeling stelt u gemakkelijk de gewenste temperatuur in tussen 60 en 97 graden, zodat u keer op keer perfect warm water krijgt.
  • Permanente niveaucontrole: Zorgt voor een uniforme verdeling van warm water met permanente niveaucontrole, waardoor consistentie bij elke gietbeurt wordt gegarandeerd.
  • Drievoudige thermische isolatie: Speciaal ontworpen voor continu gebruik, de dispenser heeft een ontwerp met drievoudige thermische isolatie om in optimale staat te blijven, zelfs bij langdurig gebruik, en levert betrouwbaar en continu warm water.
  • Vaste wateraansluiting: Met de vaste wateraansluiting ervaart u een probleemloze warmwatervoorziening, een betrouwbare optie voor professionele omgevingen.
  • Capaciteit van 7 liter: Met een inhoud van 7 liter voldoet de dispenser moeiteloos aan de eisen van de hoge vraag, waardoor snel en efficiënt grote hoeveelheden heet water worden bereid.
  • Lekbak meegeleverd: Minimaliseer rommel en zorg voor een schone en efficiënte werkruimte met de meegeleverde lekbak.

De Hamburgse heetwatermachine overtreft verwachtingen en biedt elektronische temperatuurregeling die varieert van 60 tot 97 graden. Permanente niveaucontrole garandeert een uniforme distributie van warm water, waardoor het de ideale keuze is voor professionals. Met drievoudige thermische isolatie ondersteunt deze dispenser een continue, probleemloze werking, waardoor een ononderbroken workflow in veeleisende omgevingen wordt gegarandeerd. De vaste wateraansluiting zorgt voor een betrouwbare toevoer van warm water en is daarmee onmisbaar voor hotels, restaurants en cateringdiensten.

Met een flinke inhoud van 7 liter blinkt de Hamburg dispenser uit in het snel bereiden van grote hoeveelheden heet water, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. De robuuste constructie, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud maken hem tot de ideale metgezel voor continu gebruik in professionele omgevingen.

Ervaar het toppunt van efficiëntie met de Hamburgse heetwatermachine - uw toegangspoort tot probleemloze bereiding van warm water in een professionele omgeving. Verbeter uw activiteiten met deze betrouwbare en efficiënte dispenser die uw workflow optimaliseert en zorgt voor een constante toevoer van warm water op de gewenste temperatuur.

Item ID 99925204
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 13500 g
Dimensies 210×220×580mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!