ich-zapfe

Samovar - Amira, 10L, inductiemodel, roestvrij staal


Item nummer NEW-99755

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 2.098,60
EUR  1.648,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar - Amira, 10L, inductiemodel, roestvrij staal

De Samovar Amira is de perfecte oplossing voor iedereen die van thee houdt en op zoek is naar een betrouwbaar en innovatief apparaat voor het bereiden van de perfecte kop thee. Deze inductiemodel van 10 liter is ontworpen in Duitsland en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en biedt een ongeëvenaarde energie-efficiëntie, bruikbaarheid en veelzijdigheid, waardoor het een onmisbaar accessoire is in ieder dynamisch horecabedrijf.

Voordelen van de Samovar Amira:

  • Energie-efficiënt en handig: De slimme inductietechnologie maakt dit apparaat energie-efficiënt en handig in gebruik. De basis blijft op zijn plaats terwijl het waterreservoir van 10 liter moeiteloos met u meebeweegt, waardoor een ononderbroken service bij elk evenement of buffet wordt gegarandeerd.
  • Intelligente downbescherming: U hoeft zich geen zorgen te maken over oververhitting en verkalking, want de Samovar Amira biedt automatische bescherming. Met het innovatieve automatische meldingssysteem ontvangt u direct waarschuwingen wanneer de samovar aandacht vereist.
  • Hostelry en gastronomie: De Samovar Amira is de ideale metgezel voor hotels, restaurants en cateringdiensten. Het apparaat is niet alleen een thee-urn, maar een betrouwbaar werkpaard voor al uw waterverwarmingsbehoeften in de horeca.
  • Genoeg voor iedereen: Het ruime waterreservoir van 10 liter is geschikt voor grote groepen. De theepot van 1,2 liter is voorzien van een praktische theezeef, waardoor niemand het perfecte kopje thee mist.
  • Comfortabel: De Samovar Amira is zeer gebruiksvriendelijk en biedt moeiteloze heet waterdistributie. Serveer gemakkelijk heet water door uw kopje tegen de dispenser te drukken, een perfecte oplossing voor bediening tijdens drukke serveertijden.
  • Elegant en modern: Door de moderne en verfrissende uitstraling voegt de Samovar Amira niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje eigentijdse elegantie toe aan uw theeservies.
  • Veelzijdige toepassing: Naast thee is de Samovar Amira een veelzijdig apparaat voor het verwarmen en serveren van water, waardoor een traditioneel en authentiek tintje wordt toegevoegd aan elk evenement of elke setting.

Bestel vandaag nog de professionele elektrische theepot Samovar Amira en dompel uzelf onder in de perfecte theecultuurervaring. Dit apparaat is meer dan alleen een aankoop, het is een investering om uw theeservies naar nieuwe hoogten te tillen. Mis deze kans niet om van theebereiding een fluitje van een cent te maken! Bestel nu uw Samovar Amira!

Item ID 99925208
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 9000 g
Dimensies 300×430×760mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!