ich-zapfe

Samovar - Amira, 10L, inductiemodel, zwart


Item nummer NEW-99756

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 2.098,60
EUR  1.648,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar - Amira, 10L, inductiemodel, zwart

Betreed een nieuw tijdperk van theeservies met de Amira Samovar, een verfijnd meesterwerk dat zorgvuldig is ontworpen voor professioneel gebruik in de horeca en de horeca. Verbeter uw thee-ervaring en vereenvoudig de warmwaterservice met dit onberispelijk ontworpen apparaat dat efficiëntie, veiligheid en stijl naadloos combineert.

Revolutionaire functies die het serveren van thee en water opnieuw definiëren:

  • Ervaar ongeëvenaarde energie-efficiëntie met slimme inductietechnologie, die optimale prestaties garandeert met een minimaal energieverbruik.
  • Geniet van gemoedsrust met automatische inactiviteitsbescherming, bescherming tegen oververhitting en verkalking voor een duurzame en betrouwbare samovar.
  • Dompel jezelf onder in de enorme watercapaciteit van 10 liter, vergezeld van een theepot van 1,2 liter met een praktische theezeef.
  • Vereenvoudig de afgifte van heet water met de gebruiksvriendelijke dispenser, waardoor je hem gemakkelijk met één hand kunt bedienen uw gasten.
  • Blijf proactief met de externe signaalontvanger en laat het servicepersoneel weten wanneer de elektrische samovar moet worden opgeladen, zodat u verzekerd bent van een ononderbroken service.
  • Bewonder het elegante en stijlvolle ontwerp dat daar moeiteloos bij past elke omgeving, van ontbijtruimtes tot exclusieve evenementen.

De Amira onderscheidt zich als een betrouwbare metgezel voor dagelijks gebruik, ontworpen voor ontbijtruimtes, restaurants en evenementen waar efficiëntie voorop staat. Met zijn ruime inhoud van 10 liter, intelligente inductietechnologie en veiligheidsvoorzieningen zoals automatische stationairbeveiliging, zorgt de Amira voor een continue, veilige en efficiënte werking.

De dispenser voegt een laag gemak toe, waardoor gasten zichzelf gemakkelijk kunnen bedienen, zelfs met één hand. De externe signaalontvanger dient als een proactieve oplossing en waarschuwt het onderhoudspersoneel precies wanneer de samovar aandacht nodig heeft. Het eenvoudige transportsysteem verbetert de functionaliteit nog meer, waardoor de watercontainer moeiteloos kan worden verplaatst terwijl de basisstijl op het buffet geparkeerd blijft.

Bovendien draait het bij de Samovar niet alleen om functionaliteit, Het moderne en elegante ontwerp maakt het een aantrekkelijk accessoire voor zowel hotels, vergaderzalen als restaurants. Compact en ruimtebesparend met afmetingen van B / L / H = 756 mm / 298 mm / 430 mm, past de Amira naadloos in elke omgeving.

Concluderend: de Amira elektrische samovar herdefinieert de kunst van het thee en warmwaterservice in een professionele omgeving. Of het nu gaat om ontbijt, lunch of evenementen, de Amira belooft een moeiteloze, veilige en elegante ervaring. Mis de kans niet om een revolutie teweeg te brengen in uw theeservies, Bestel vandaag nog uw Samovar en geniet van perfectie in elk kopje!

Item ID 99925209
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 9000 g
Dimensies 300×430×760mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!