ich-zapfe

Samovar, russische theeketel - Katharina 15L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal


Item nummer NEW-99746

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 2.238,60
EUR  1.758,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar, russische theeketel - Katharina 15L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal

Met de Katharina Samovar kunt u genieten van de ultieme traditionele theeceremonie. Deze samovar is ontworpen voor langdurig en continu gebruik, en is de ideale metgezel voor iedereen die uitmuntendheid zoekt in theeservies. Met een opvallende capaciteit van 15 liter en een vermogen van 3000 W kunt u snel en efficiënt grote hoeveelheden thee zetten, waarmee u een nieuwe standaard zet in de kunst van het theezetten.

Ongeëvenaarde kenmerken die passen bij uw succes:

  • Betrouwbaarheid gedefinieerd: De samovar is ontworpen voor continu commercieel gebruik en garandeert ononderbroken uitmuntendheid in het bereiden van thee.
  • Klaar voor evenementen: Dankzij de efficiënte urn van 15 liter is deze samovar op maat gemaakt voor restaurants, ontbijtruimtes en evenementen die grote hoeveelheden thee moeten kunnen serveren.
  • Krachtige prestaties: Met een indrukwekkend vermogen van 3000 W kunt u snel en efficiënt grote hoeveelheden thee zetten die voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende theekenners.
  • Gemakkelijke bereiding: De praktische dispenser en het lekbakje maken de theebereiding gemakkelijk en hygiënisch, waardoor het een soepele en aangename ervaring is voor zowel de server als de gasten.
  • Moderne esthetiek: De hoogwaardige roestvrijstalen constructie garandeert duurzaamheid en geeft de samovar een moderne en elegante uitstraling, waardoor het een indrukwekkend stuk is in elke omgeving.

Voordelen:

  • Verbeterde smaakextractie: Het vermogen van 3000 W zorgt voor een snelle verwarming van het water, waardoor de maximale smaak uit uw theebladeren wordt gehaald voor een voortreffelijk smaakprofiel.
  • Snelle navulcapaciteit: De capaciteit van 15 liter minimaliseert de noodzaak van frequent bijvullen, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van een probleemloze theeserveerervaring.
  • Temperatuurprecisie: Pas uw theebereiding nauwkeurig aan met nauwkeurige temperatuurregeling, rekening houdend met de voorkeuren van uw klantenkring.
  • Veelzijdigheid bij evenementen: De Samovar past zich aan verschillende soorten evenementen aan, zodat u altijd voorbereid bent.
  • Efficiënte reiniging: De lekbak minimaliseert rommel, waardoor de schoonmaak na de service eenvoudig wordt en u moeiteloos een ongerepte theeserveeromgeving.
  • Internationale aantrekkingskracht: Omarm de aantrekkingskracht van de internationale theecultuur met de Katharina, een symbool van verfijning dat culturele grenzen overstijgt.
  • Excellentie in training: Verbeter de ervaring van uw personeel met een samovar die precisie en efficiëntie belichaamt, waardoor de algehele kwaliteit van uw theeservies wordt verbeterd.

De Samovar Katharina overstijgt het gewone en biedt uw gasten een ervaring die ze voor altijd zullen koesteren. Kies voor de Samovar en laat het een symbool zijn van de verfijnde smaak en ongeëvenaarde vaardigheden in het bereiden van thee. Investeer in uitmuntendheid en vertaal het in klanttevredenheid. Koop vandaag nog deze uitzonderlijke samovar voor een onverslaanbare prijs!

Item ID 99925199
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 10000 g
Dimensies 395×445×745mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!