ich-zapfe

Samovar, russische theeketel - Pyramid A4, 4L


Item nummer NEW-99754

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 306,60
EUR  240,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar, russische theeketel - Pyramid A4, 4L

Geniet van de kunst van het bereiden van thee met de Samovar Piramide A4 – een opvallende combinatie van esthetiek en functionaliteit, ontworpen om tegemoet te komen aan de veeleisende theeliefhebber. Deze samovar is een krachtige aanvulling op elke theeceremonie, met een eigentijds en boeiend Russisch theeketelontwerp, dat niet alleen een visueel spektakel biedt, maar ook een ongeëvenaarde theebereidingservaring belooft.

Onthulling van de uitzonderlijke kenmerken:

  • Twee krachtige verwarmingsspiralen: Efficiëntie ten top met twee krachtige verwarmingsspiralen, die zorgen voor een snel en naadloos theezetproces, zodat je in een mum van tijd kunt genieten van je favoriete melange.
  • Optimale temperatuur: Ervaar de perfectie van thee met de optimale temperatuur van de samovar van ongeveer 98°C, nauwkeurig afgestemd om het aroma en de smaken van verschillende theesoorten te versterken.
  • Traploos regelbare thermostaat: Maak uw thee tot in de perfectie af met de traploos regelbare thermostaat, waardoor u nauwkeurige controle krijgt over de temperatuurinstellingen om aan uw individuele smaakvoorkeuren te voldoen.
  • Royale 4 liter Capaciteit: Geniet van ononderbroken theesessies met een royale capaciteit van 4 liter, waardoor het niet meer nodig is om voortdurend bij te vullen en een naadloze theedrinkervaring te garanderen.
  • Efficiënte warmteverdeling: Het unieke piramideontwerp staat garant voor een efficiënte warmteverdeling, waardoor uw thee consistent de optimale temperatuur bereikt en het volledige smaakpotentieel wordt ontketend.
  • Visueel spektakel: Naast functionaliteit transformeert het moderne en unieke piramideontwerp uw theesessies in een boeiend visueel spektakel en voegt het een vleugje elegantie toe aan uw ceremonies.
  • Tijdbesparend gemak: Met dubbele verwarmingsspiralen die zorgen voor een snelle waterverwarming, bespaart de Samovar niet alleen kostbare tijd tijdens drukke momenten, maar verbetert hij ook uw thee-ervaring.

De Pyramid A4 komt tegemoet aan de uiteenlopende voorkeuren van theeliefhebbers en biedt een symfonie van precisie en visuele aantrekkingskracht. Investeer in de Samovar Pyramid A4 om niet alleen thee te zetten, maar om uw theerituelen naar een geheel nieuw niveau te tillen. Bestel nu en laat de perfecte mix van prestatie en elegantie uw theedrinkervaring opnieuw definiëren!

Item ID 99925207
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3300 g
Dimensies 310×360×460mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!