ich-zapfe

Samovar, russische theeketel - Rebecca III - 5L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal


Item nummer NEW-99742

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 796,60
EUR  625,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar, russische theeketel - Rebecca III - 5L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal

Dompel jezelf onder in de kunst van het thee zetten met de Samovar Rebecca III, een Russische elektrische theeketel die het gewone overstijgt en biedt een unieke en onvergelijkbare thee-ervaring. Dit onderscheidende stuk is met precisie vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en staat voor duurzaamheid en kwaliteit, waarbij traditie en moderniteit naadloos samensmelten. Breng uw theebijeenkomsten naar een hoger niveau en laat een blijvende indruk achter op uw gasten met de perfecte mix van smaak en stijl.

Ontdek de uitzonderlijke kenmerken:

  • Twee krachtige verwarmingsspiralen : Ervaar een snelle waterverwarming, dankzij de twee verwarmingsspiralen die samenwerken om uw water snel op de perfecte temperatuur te brengen (max. 98°C).
  • Optimaal temperatuurbehoud: De tweede verwarmingsspiraal behoudt de thee temperatuur op 98°C met maximale energie-efficiëntie.
  • Traploos instelbare thermostaat: Neem de controle over uw thee-ervaring met de traploos regelbare thermostaat, zodat uw water altijd de perfecte temperatuur heeft voor uw favoriete theemelange.
  • Dispensergemak: De innovatieve dispenser voegt een vleugje thee verfijning toe, waardoor een aanrakingsloze bediening en moeiteloos schenken mogelijk is.
  • Grote capaciteit: Met een inhoud van 5 liter kunt u moeiteloos grotere groepen gasten bedienen, waardoor uw theesessies onvergetelijke gelegenheden worden.

De Samovar Rebecca III is meer dan alleen een theemaker, het is een decoratief meesterwerk voor uw keuken. Het strakke roestvrijstalen ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan uw keukeninrichting en maakt een krachtig statement in zowel stijl als functionaliteit. Stel u dit eens voor: u ontvangt vrienden of familie en serveert moeiteloos perfect gezette thee met deze prachtige samovar. De grote capaciteit wordt uw geheime wapen, waardoor u de ultieme theegastheer kunt zijn. Elke schenking vertelt een verhaal over uniek design, optimaal aroma en toewijding aan een thee-ervaring als geen ander.

Neem geen genoegen met het zetten van gewone thee, maar omarm het buitengewone met de Rebecca III. De perfecte mix van esthetiek en functionaliteit, deze samovar is meer dan een keukenapparaat, het is een gespreksonderwerp en een statement van uw verfijnde smaak. Verhoog uw theemomenten en verander elke bijeenkomst in een viering van traditie en innovatie. Koop nu de Rebecca III en begin aan een theereis die het gewone overstijgt.

Item ID 99925195
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5000 g
Dimensies 365×270×580mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!