ich-zapfe

Samovar, russische theeketel - Romanov III - 5L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal


Item nummer NEW-99741

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 882,00
EUR  693,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar, russische theeketel - Romanov III - 5L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal

Betreed een wereld van theeverfijning met de Samovar Romanov, een elektrische theeketel die elegantie, functionaliteit en energie-efficiëntie combineert op een onberispelijke manier. Deze traditionele Russische theesamovar is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een royale inhoud van 5 liter, geschikt voor gezellige theetijden en informele bijeenkomsten.

Ontdek ongeëvenaarde kenmerken:

  • 5 liter capaciteit: Verbeter uw theesessies met de mogelijkheid om meerdere kopjes te serveren, waardoor het ideaal is voor het ontvangen van vrienden of het genieten van een gezellige theetijd met het hele gezin.
  • Krachtige theemaker van 1800 W: Ervaar snelle verwarming met de efficiënte werking van de 1800 W theemaker, zodat uw thee in een mum van tijd klaar is.
  • Roestvrijstalen constructie: Geniet van de duurzaamheid en elegantie van roestvrij staal, dat een fraai middelpunt vormt voor uw theezetritueel.
  • Gemak van de dispenser: Vereenvoudig het inschenken van thee met de innovatieve dispenser, waardoor kopjes gemakkelijk en schoon kunnen worden gevuld. Perfect voor theekransjes en bijeenkomsten!
  • Oververhittingsbeveiliging en droogloopbeveiliging: Prioriteit voor veiligheid met functies die het apparaat automatisch uitschakelen wanneer de temperatuur te hoog is of bij gebrek aan water, om ongelukken en schade te voorkomen.
  • Energiezuinig ontwerp: Geniet van de unieke technologie die het energieverbruik optimaliseert, met behulp van dubbele verwarmingsspiralen voor zacht theezetten en maximale energie-efficiëntie.

De Samovar Romanov herdefinieert het zetten van thee met zijn geavanceerde technologie. De dubbele verwarmingsspiralen zorgen voor een delicaat theezetproces, waarbij er automatisch tussen wordt geschakeld om de perfecte temperatuur van 98°C te behouden. Dit zorgt niet alleen voor een rijke theesmaak, maar weerspiegelt ook de toewijding aan energie-efficiëntie, waardoor uw thee-ervaring heerlijk en milieuvriendelijk wordt.

De innovatieve dispenser voegt een vleugje verfijning toe, waardoor u uw kopjes moeiteloos kunt vullen. Het organiseren van theekransjes en vergaderingen wordt een plezier dankzij het gemak en de netheid die het biedt. Veiligheid staat voorop met functies als bescherming tegen oververhitting en drooglopen, waardoor uw theemomenten niet alleen plezierig, maar ook zorgeloos zijn.

Naast functionaliteit is de Samovar een visueel meesterwerk. De slanke roestvrijstalen constructie dient als een schitterend hoogtepunt in elke kamer en combineert een aantrekkelijk ontwerp met eersteklas productie. Verhoog uw huis met de luxe van een hoogwaardige Samovar, waardoor elke theesessie een moment van verfijnde verwennerij wordt.

Ervaar het plezier van bijzondere theemomenten met de 5L Samovar met Dispenser. Mis de kans niet om uw theerituelen te verbeteren met dit energiezuinige en gebruiksvriendelijke juweeltje. Koop nu en verhef het theezetten tot een kunstvorm die traditie combineert met modern gemak.

Item ID 99925194
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 4800 g
Dimensies 340×270×590mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!