ich-zapfe

Samovar, russische theeketel - Royal 15L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal


Item nummer NEW-99747

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.930,60
EUR  1.516,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar, russische theeketel - Royal 15L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal

De Samovar Royal 15L, een prachtige thee-urn van roestvrij staal, is de perfecte keuze voor dagelijks professioneel gebruik. Met een tankinhoud van 15 liter en een vermogen van 3000 Watt, is deze thee-urn een robuuste en efficiënte keuze voor luxe restaurants, grote hotels en grote evenementen. De Samovar Royal is de ideale manier om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten.

Meeslepende kenmerken:

  • Ruime tank: Met een indrukwekkende capaciteit van 15 liter kunt u altijd perfect gezette thee serveren aan uw gewaardeerde gasten.
  • Krachtig 3000 Watt: Het robuuste vermogen van 3000 Watt zorgt voor een snelle verwarming, zodat u gemakkelijk aan de behoeften van grote vergaderingen en evenementen kunt voldoen.
  • Duurzaam roestvrij staal: De Russische thee waterkoker is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is niet alleen elegant, maar ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden voor intensief professioneel gebruik.
  • Energiezuinig ontwerp: Dankzij de automatische uitschakeling van de eerste spiraalverwarming bij het bereiken van het kookpunt, is de Samovar Royal een duurzame optie voor uw behoeften op het gebied van het serveren van thee.
  • Nauwkeurig temperatuurbehoud: Houd uw thee op de perfecte temperatuur, ongeveer 98°C, zodat elke kopje een heerlijke ervaring is voor uw gasten.
  • Efficiënte dispenser: De handige dispenser zorgt voor een snelle en gemakkelijke bediening, waardoor het serveren van de thee soepel en plezierig is.

De Samovar Royal beschikt over een tweede, kleinere verwarmingsspiraal, waardoor de verwarming nog efficiënter wordt. Hierdoor warmt de Russische thee waterkoker in enkele seconden op, afhankelijk van de inhoud. Door dit doordachte ontwerp voorkomt u overmatige verdamping en blijft de ideale temperatuur voor langdurig genot behouden. Deze thee urn is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en een combinatie van een stevige constructie met een elegant ontwerp.

Upgrade uw theeservies met de Royal Samovar. Dit hoogwaardige en betrouwbare apparaat is perfect voor het serveren van thee in de meest exclusieve restaurants en zal zeker indruk maken op uw gasten. Ervaar het koninklijke theegenot met de Samovar Royal. Koop hem vandaag nog voor een ongeëvenaarde theeservaring.

Item ID 99925200
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 9500 g
Dimensies 470×400×733mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!