ich-zapfe

Waterkoker, samovar met theepot - Mulex Tee-Express, 2L, elektrische, roestvrij staal


Item nummer NEW-99737

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 138,60
EUR  108,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkoker, samovar met theepot - Mulex Tee-Express, 2L, elektrische, roestvrij staal

Ontdek een revolutionair apparaat voor alle thee liefhebbers, en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek met de Mulex Tee-Express waterkoker en theepot. Dit unieke 2-in-1 wonder combineert een waterkoker en een theepot in één en heeft een royale inhoud van 2 liter om te voorzien in al uw watertoevoerbehoeften voor thee en diverse warme dranken.

Ongeëvenaarde Kenmerken:

  • Afneembare Roestvrijstalen Karaf: Geniet van moeiteloos thee zetten met de afneembare roestvrijstalen karaf die uw favoriete melanges perfect bereidt.
  • Warmhoudmodus: Dankzij de innovatieve warmhoudmodus heeft u altijd heet en warm water binnen handbereik zonder constant opwarmen.
  • Dubbele Thermostaat: Met de dubbele thermostaatcontrole kunt u eenvoudig de watertemperatuur regelen en het perfecte kopje thee zetten.
  • Ideale Temperatuur: De waterkoker zet uw thee op de ideale temperatuur van 95°C voor een heerlijke en smaakvolle thee-ervaring.

De Mulex Tee-Express waterkoker is niet alleen functioneel, maar ook een visueel meesterwerk. Dit apparaat is gemaakt van roestvrij staal en geaccentueerd met hoogwaardige zwarte kunststof componenten, wat een eigentijdse elegantie toevoegt aan elke omgeving, of het nu in de keuken, op kantoor of thuis is. Van de afneembare roestvrijstalen karaf tot aan de intuïtieve dubbele thermostaat, alles aan deze waterkoker is ontworpen om uw thee-ervaring te verrijken.

Herdefinieer het zetten van thee met de Mulex Tee-Express waterkoker, en voeg een vleugje verfijning toe aan uw keuken of kantoorruimte. De afneembare roestvrijstalen karaf vereenvoudigt het theezetproces, zodat u moeiteloos van uw favoriete melanges kunt genieten. Dankzij de warmhoudmodus heeft u altijd heet en warm water binnen handbereik zonder constant opwarmen. De dubbele thermostaat zorgt voor nauwkeurige controle over de watertemperatuur, zodat u elke keer weer het perfecte kopje thee kunt zetten op de ideale temperatuur van 95°C.

Als u een theeliefhebber bent en op zoek bent naar de perfecte waterkoker die het beste van twee werelden combineert: een waterkoker en een theepot, dan is de Mulex Tee-Express waterkoker uw ideale metgezel. Bestel vandaag nog en begin aan een reis van ongeëvenaard theegenot!

Item ID 99925190
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3000 g
Dimensies 250×250×360mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!