ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - 1000, 3-lijnen


Item nummer NEW-99715

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 845,45
EUR  664,28 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - 1000, 3-lijnen

Transformeer uw drankenservice tot een symfonie van smaak en stijl met de waterkraan 1000. Met precisie vervaardigd voor zowel commerciële instellingen als thuisgebruik, is deze tapzuil niet alleen een gereedschap - het is een ervaring. Herdefinieer veelzijdigheid en maak het serveren van een verscheidenheid aan koolzuurhoudende dranken moeiteloos en elegant.

Ontketen het Potentieel:

Met zijn veelzijdige tapopties wordt deze toren de dirigent van uw drankenkaart. U schenkt niet alleen dranken in, u dirigeert een symfonie van smaken. Van klassieke frisdranken tot inventieve bruisende creaties, de mogelijkheden zijn net zo eindeloos als uw verbeelding.

Onberispelijke Koeling, Elke Slok:

Ervaar het toppunt van verfrissing met het efficiënte koelsysteem. Uw drankjes blijven consistent gekoeld, waardoor elke slok een opwindende uitbarsting van smaak is. Geen compromis meer over de frisheid - onze tapzuil garandeert een ervaring die uw smaakpapillen prikkelt.

Schoonheid Ontmoet Functionaliteit:

Verhoog de sfeer van uw bar of keuken met het moderne en aantrekkelijke ontwerp van onze tapzuil. Het is niet alleen een functioneel gereedschap, het is een statement. De strakke lijnen en eigentijdse esthetiek voegen een vleugje verfijning toe, waardoor uw drankstation een middelpunt van stijl wordt.

Moeiteloze Installatie, Naadloze Integratie:

Geoptimaliseerd voor een probleemloze installatie is deze tapzuil ontworpen voor zowel commercieel als thuisgebruik. Het past naadloos in uw ruimte, waardoor het upgraden van uw drankenservice een fluitje van een cent is. Zeg vaarwel tegen ingewikkelde installaties - bij ons is het zo eenvoudig als inschenken en genieten.

Vervaardigd met precisie en gebruikmakend van hoogwaardige materialen, gaat onze tapzuil verder dan het gewone. Het garandeert efficiënte koeling en levert bij elke schenking een perfecte stroom. De kleppenkast, een technisch hoogstandje, biedt meerdere tapopties en biedt een eenvoudige en handige manier om een verscheidenheid aan koolzuurhoudende dranken te serveren.

Investeren in onze tapzuil voor carbonator dranken - 1000 is niet zomaar een aankoop, het is een toewijding aan een verhoogde drinkervaring. Het gaat om het combineren van kwaliteit, gemak en stijl bij elke schenking. Upgrade uw drankenservice en maak elk moment uitzonderlijk - omdat uw drankjes niets minder verdienen.

Of u nu een drukke bar runt of een thuisoase creëert, onze tapzuil zorgt ervoor dat uw drankenservice niet zomaar een routine is - het is een viering van smaak, stijl en de kunst van het perfect inschenken.

Settle niet voor gewoon - omarm buitengewoon met de waterkraan voor koolzuurhoudende dranken. Uw drankjes verdienen het beste, en dat geldt ook voor u.

Item ID 99925126
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1400 g
Dimensies 285×42×395mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!