ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - 2000, 3-lijnen


Item nummer NEW-99716

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 918,39
EUR  721,59 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - 2000, 3-lijnen

Bent u de gewone manier van serveren en genieten van uw koolzuurhoudende dranken beu en op zoek naar een revolutie? Zoek niet verder dan de waterkraan voor koolzuurhoudende dranken - een meesterwerk van veelzijdigheid, efficiëntie en stijl. Met precisie vervaardigd, is deze tapzuil niet alleen een hulpmiddel, het is een statement.

Stel u dit voor: een toren met een minimalistisch ontwerp, met drie taplijnen die u de kracht geven om niet één, niet twee, maar drie verschillende soorten koolzuurhoudend water te serveren. De kleppenkast, een getuigenis van technisch vernuft, zorgt voor een naadloze en efficiënte schenkervaring, waardoor uw drankenservice moeiteloos verloopt.

Het Potentieel Ontketenen:

  • Veelzijdig Tappen: Zeg vaarwel tegen beperkingen. Onze waterkraan herdefinieert veelzijdigheid en biedt een scala aan tapopties voor een uitgebreid assortiment koolzuurhoudende dranken. Uw drankenkaart heeft zojuist een upgrade gekregen.
  • Meesterschap in Efficiënte Koeling: Elke slok telt, en dat begrijpen we. Onze tapzuil is niet zomaar een vat, het is een bewaker van smaak. Ontworpen voor efficiënte koeling, handhaaft het de optimale temperatuur en levert het een explosie van frisheid bij elke schenking.
  • Stijlvol Wonder: Schoonheid ontmoet functionaliteit. Het moderne en aantrekkelijke ontwerp van deze tapzuil is niet alleen een esthetische keuze, het is een toewijding om de ambiance van elke bar of keuken te verheffen.
  • Moeiteloze Installatie: Wij waarderen uw tijd. Ontworpen voor een probleemloze installatie, integreert onze tapzuil naadloos in zowel commerciële als thuisomgevingen. Het is niet zomaar een product, het is een belofte van gemak.

Maar waarom genoegen nemen met gewoon als u buitengewoon kunt hebben? Maak een statement met de tapzuil en laat uw koolzuurhoudende dranken het middelpunt zijn. Dit is meer dan een aankoop, het is een investering in een ongeëvenaarde drinkervaring.

Waar Luxe Nut Ontmoet:

Stel u de waterkraan voor koolzuurhoudende dranken voor als het middelpunt van uw thuisbar, waar vrienden samenkomen, gelach stroomt en drankjes moeiteloos worden geschonken. In een commerciële omgeving wordt het de stille dirigent, die een symfonie van efficiënte service en tevreden klanten dirigeert.

Transformeer uw alledaagse momenten in buitengewone herinneringen met de aanraking van innovatie. Verhef uw drankervaring met de waterkraan - waar innovatie, stijl en functionaliteit samenkomen.

Investeer in het buitengewone. Investeer in de tapzuil voor carbonator dranken - omdat uw koolzuurhoudende dranken niets minder verdienen dan perfectie.

Ontketen het potentieel, herdefinieer gemak en geniet van de uitmuntendheid - een schenking per keer.

Maak een statement. Kies voor innovatie. Kies de waterkraan.

Uw reis naar een nieuw tijdperk van drankplezier begint hier. Verhef. Ervaar. Geniet.

Item ID 99925127
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1500 g
Dimensies 218×42×352mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!