ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - 4000-1, 3-lijnen


Item nummer NEW-99709

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 313,87
EUR  246,61 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - 4000-1, 3-lijnen

Bent u op zoek naar een stijlvolle en efficiënte oplossing voor het tappen van koolzuurhoudende dranken, of het nu thuis is, in uw bar of restaurant? Zoek niet verder - onze 4000-1, 3-Lijnen waterkraan tapzuil voor carbonator dranken is het toppunt van verfijning en functionaliteit.

Met een strak ontwerp en een gepolijste chroomafwerking is onze tapzuil niet alleen een functioneel stuk maar ook een elegante toevoeging aan elke drankenservice-opstelling. Het smalle ontwerp zorgt ervoor dat het naadloos integreert in uw ruimte, terwijl de chroomafwerking een vleugje moderniteit en stijl toevoegt.

Wat onze tapzuil onderscheidt, is niet alleen zijn esthetiek maar ook zijn technische uitmuntendheid. Speciaal ontworpen om optimale temperaturen voor uw koolzuurhoudende dranken te handhaven, garandeert het een schenking die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook een knapperige en verfrissend heerlijke smaak biedt bij elke druppel.

Installatie is een fluitje van een cent, geschikt voor zowel commercieel als thuisgebruik. Of u nu uw bar wilt upgraden of uw thuisdrankenservice wilt verbeteren, onze tapzuil is de perfecte oplossing. Zijn smalle profiel doet geen concessies aan prestaties, waardoor het veelzijdig is voor verschillende omgevingen.

Belangrijkste Kenmerken Die Uw Drinkervaring Herdefiniëren:

  • Veelzijdig Tappen:Kies uit meerdere tapprofielen om te voldoen aan een breed scala aan koolzuurhoudende dranken, wat ongeëvenaarde flexibiliteit biedt voor uw drankenmenu.
  • Efficiënte Koeling:De zuil is ingenieus ontworpen om optimale temperaturen voor uw koolzuurhoudende dranken te handhaven, waardoor een consequent knapperige en verfrissende smaak wordt gegarandeerd.
  • Stijlvol Uiterlijk:Verhoog de esthetische aantrekkingskracht van uw bar of keuken met het moderne en aantrekkelijke ontwerp van onze tapzuil.
  • Eenvoudig te Installeren:Ontworpen voor een moeiteloze installatie, is onze zuil geschikt voor zowel commercieel als thuisgebruik, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.
  • Verbeterde Drankenservice:Herdefinieer uw drinkervaring door te investeren in onze waterkraan tapzuil. Zijn premium ontwerp en prestatiekenmerken maken het de ideale keuze voor degenen die hun drankenservice willen verbeteren.

Upgrade vandaag nog uw drankenservice met onze waterkraan tapzuil voor carbonator dranken - een fusie van stijl, functionaliteit en ongeëvenaarde prestaties. Neem geen genoegen met gewoon, kies buitengewoon. Verhoog uw drinkervaring en bestel nu!

Ontketen het volledige potentieel van uw drankenservice met de 4000-1, 3-Lijnen waterkraan tapzuil voor carbonator dranken. Voorbij zijn stijlvolle exterieur is het een krachtpatser van efficiëntie, zodat elke schenking een symfonie van smaak en verfrissing is. Bestel nu en ervaar het verschil!

Item ID 99925120
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1400 g
Dimensies 170×40×303mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!