ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - 4000, 3-lijnen


Item nummer NEW-99710

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 360,07
EUR  282,91 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - 4000, 3-lijnen

Bent u op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle oplossing om de manier waarop u uw koolzuurhoudende dranken serveert te verbeteren? Zoek niet verder - onze 4000, 3-Lijnen waterkraan tapzuil voor carbonator dranken is het toppunt van verfijning en praktisch nut, ideaal voor zowel uw bar als keukenbehoeften. Met drie taplijnen ervaart u ongekende veelzijdigheid bij het serveren van een gevarieerd scala aan koolzuurhoudende dranken zonder moeite.

Wat onze tapzuil onderscheidt, is niet alleen het vermogen om verschillende dranken te tappen, maar ook het geavanceerde koelsysteem. Ontworpen voor efficiëntie, zorgt deze zuil ervoor dat elke schenking uw koolzuurhoudende dranken levert bij de optimale temperatuur, wat resulteert in een consequent knapperige en verfrissende smaak die uw smaakpapillen zal verrukken.

Belangrijkste Kenmerken Die Uw Drankervaring Herdefiniëren:

  • Veelzijdig Tappen:Kies uit meerdere tapprofielen, waardoor u een breed scala aan koolzuurhoudende dranken kunt aanbieden. Deze flexibiliteit stelt u in staat om een gevarieerd en opwindend drankenmenu te creëren.
  • Efficiënte Koeling:De zuil is zorgvuldig ontworpen om de perfecte temperatuur voor uw koolzuurhoudende dranken te handhaven, waardoor een frisse en verkwikkende smaak wordt gegarandeerd bij elke slok.
  • Stijlvol Uiterlijk:Transformeer het esthetische beroep van uw bar of keuken met het strakke en moderne ontwerp van onze tapzuil. Het is niet alleen een functionele toevoeging, het is een statement-stuk.
  • Eenvoudige Installatie:Ontworpen voor een naadloos installatieproces, is onze zuil gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel commerciële als residentiële omgevingen. Geniet van een probleemloze installatie en direct gebruik.

Gemaakt met hoogwaardige materialen en een duurzame chroomafwerking, is onze tapzuil voor carbonator dranken gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Of u nu van plan bent uw keuken te upgraden of de drankenservice in uw bar te verbeteren, investeren in ons eersteklas product zal de manier waarop u dranken ervaart herdefiniëren.

Dompel uzelf onder in de wereld van ongeëvenaarde drankenservice. Upgrade uw opstelling met onze 4000, 3-Lijnen waterkraan tapzuil voor carbonator dranken en ervaar een transformatie in de manier waarop u van koolzuurhoudende dranken geniet en deze serveert. Bestel nu en breng uw drinkervaring naar nieuwe hoogten!

Ontketen het volledige potentieel van uw drankenservice met de 4000, 3-Lijnen waterkraan tapzuil voor carbonator dranken. Voorbij zijn stijlvolle exterieur is het een krachtpatser van efficiëntie, zodat elke schenking een symfonie van smaak en verfrissing is. Bestel nu en ervaar het verschil!

Item ID 99925121
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1400 g
Dimensies 220×40×390mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!