ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - BERGEN, 3-lijnen


Item nummer NEW-99728

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.540,41
EUR  1.210,32 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - BERGEN, 3-lijnen

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en efficiëntie met onze BERGEN waterkraan voor koolzuurhoudende dranken. Als u op zoek bent naar een chique en effectieve oplossing voor het tappen van koolzuurhoudende dranken, eindigt uw zoektocht hier. Deze slanke toren, versierd met een chroomafwerking, is nauwgezet vervaardigd om de sfeer van elke bar- of keukenomgeving te verbeteren.

Maatwerk ligt binnen handbereik met de mogelijkheid om één of twee tuiten te kiezen en de portiecontrole aan te passen aan uw gewenste schenkmaat, of het nu een glas of een fles is. Deze mate van veelzijdigheid zorgt ervoor dat elke schenking perfect is afgestemd, met een gepersonaliseerde ervaring voor zowel de bediener als de consument.

Ontworpen met efficiënte koelmogelijkheden, garandeert onze tappende toren dat elke koolzuurhoudende drank wordt geserveerd op optimale temperaturen, met een knapperige en verfrissende smaak bij elke slok. Zeg vaarwel tegen compromissen en verwelkom een nieuwe standaard van tevredenheid.

Meer dan alleen een dispenser, onze BERGEN-toren pronkt met een modern en aantrekkelijk ontwerp dat naadloos past in zowel commerciële etablissementen als thuissituaties. De chroomafwerking voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar maakt het ook een middelpunt dat de esthetische aantrekkingskracht van uw ruimte verhoogt.

Ontgrendel het Potentieel met Belangrijkste Kenmerken:

  • Veelzijdig Tappen: Bedien een breed scala aan koolzuurhoudende dranken en bied een gevarieerd en dynamisch drankenmenu dat aan alle voorkeuren voldoet.
  • Efficiënte Koeling: Handhaaf optimale temperaturen voor uw drankjes, zodat elke schenking een heerlijke uitbarsting van frisheid is.
  • Modern, Aantrekkelijk Ontwerp: Verhoog uw ruimte met de strakke chroomafwerking en maak een stijlvolle verklaring in zowel commerciële bars als thuiskeukens.
  • Eenvoudig te Installeren: Probleemloze installatie voor zowel eigenaren van commerciële bars als thuiskoks, waardoor een naadloze integratie in uw bestaande opstelling wordt gegarandeerd.

Investeer vandaag nog in de tapzuil voor carbonator dranken BERGEN en transformeer uw drinkervaring. Dit is niet zomaar een aankoop, het is een investering in kwaliteit, gemak en stijl, waarmee u de manier waarop u van koolzuurhoudende dranken geniet, herdefinieert bij elke schenking.

Upgrade uw drankenservice - kies voor BERGEN en laat uw drankjes stromen met precisie, stijl en ongeëvenaarde frisheid.

Item ID 99925133
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 4800 g
Dimensies 184×102×563mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!