ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - CUBA AQUA, 3-lijnen


Item nummer NEW-99723

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.423,23
EUR  1.118,25 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - CUBA AQUA, 3-lijnen

Maak kennis met de CUBA AQUA waterkraan - een innovatief wonder nauwgezet vervaardigd voor het tappen van koolzuurhoudende dranken. Verhoog uw drinkervaring met deze veelzijdige en stijlvolle toevoeging die niet alleen voldoet aan uw behoeften voor bruisende dranken, maar ook het esthetische beroep van uw bar of huis versterkt.

Kies uit meerdere tapprofielen, die ongeëvenaarde flexibiliteit bieden voor het samenstellen van een dynamisch en gevarieerd drankmenu. De 3-pijp zwanenhalskolom, in combinatie met een elektronische tapbevestiging en een kleppenbox, maakt het mogelijk om drie verschillende soorten water te tappen, met de mogelijkheid voor portiecontrole. Deze mate van aanpassing zorgt ervoor dat elke schenking een gepersonaliseerd meesterwerk is.

Ontworpen voor uitmuntendheid, is de toren ontworpen om optimale temperaturen voor uw koolzuurhoudende dranken te handhaven, waardoor een consequent knapperige en verfrissende smaak wordt gegarandeerd. De strakke chroomafwerking voegt niet alleen een vleugje moderniteit toe, maar maakt het ook tot een middelpunt dat de algehele sfeer van uw bar of keuken verhoogt.

Operationeel gemak ligt binnen handbereik met het membraantoetsenbord, waardoor eenvoudig en efficiënt gebruik mogelijk is. Let op: de lekbak is niet inbegrepen in de prijs en moet apart worden besteld om de set compleet te maken.

Belangrijkste Kenmerken Die Verfrissing Herdefiniëren:

  • Veelzijdig Tappen: Kies uit meerdere opties om aan verschillende koolzuurhoudende dranken te voldoen en ongeëvenaarde flexibiliteit voor uw drankmenu te bieden.
  • Efficiënte Koeling: Handhaaf optimale temperaturen voor uw koolzuurhoudende dranken, waardoor een consequent knapperige en verfrissende smaak wordt gegarandeerd bij elke schenking.
  • Stijlvol Uiterlijk: Verhoog de uitstraling van uw bar of keuken met het moderne en aantrekkelijke ontwerp van onze tappende toren.
  • Gemakkelijk te Installeren: Ontworpen voor eenvoudige installatie, geschikt voor zowel commercieel als thuisgebruik, zodat een probleemloze installatie is gegarandeerd.

Investeer in de tapzuil CUBA AQUA om uw drinkervaring te revolutioneren. Geschikt voor zowel commercieel als thuisgebruik is deze essentiële toevoeging niet alleen een dispenser, maar een statement van stijl en efficiëntie. Geniet elke keer van de perfecte schenking met dit geavanceerde en onmisbare hulpmiddel voor uw bar of keuken.

Upgrade uw ruimte en herdefinieer verfrissing - kies CUBA AQUA voor een naadloze mix van innovatie, stijl en ongeëvenaard gemak. Bestel nu om de top van uitmuntendheid in drankdispensatie te ervaren.

Item ID 99925134
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3900 g
Dimensies 265×104×386mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!