ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - JOKER, 3-lijnen


Item nummer NEW-99717

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 756,83
EUR  594,65 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - JOKER, 3-lijnen

Maak kennis met de JOKER tapzuil, een waar wonder dat stijl en efficiëntie naadloos combineert en daarmee een onmisbare toevoeging is voor elke bar of keuken. Met zijn drievoudige tapsysteem, efficiënte koeling en een strak verchroomd ontwerp springt de JOKER toren eruit als de ultieme keuze voor het serveren van een gevarieerd scala aan koolzuurhoudende dranken met een ongeëvenaard gemak.

Ontsluiten van Ongeëvenaarde Veelzijdigheid:

  • Veelzijdig Tappen: Zeg vaarwel tegen beperkingen en omarm een wereld van mogelijkheden. De JOKER toren biedt talloze tapproducten, waardoor de flexibiliteit ontstaat om een breed scala aan koolzuurhoudende dranken te accommoderen. Uw drankenkaart is niet langer beperkt, maar verheven.
  • Meesterschap in Efficiënte Koeling: Proef het verschil bij elke slok. Ontworpen voor uitmuntendheid handhaaft de JOKER toren de optimale temperatuur, zodat uw koolzuurhoudende dranken een frisse en verkwikkende smaak behouden die op de tong blijft hangen.
  • Stijlvol Wonder: Verhoog de esthetische aantrekkingskracht van uw bar of keuken met het moderne en aantrekkelijke chroomontwerp van de JOKER tapzuil. Het is niet alleen een gereedschap, het is een statement dat uw ruimte transformeert.
  • Moeiteloze Installatie: Wij waarderen uw tijd. De JOKER toren is ontworpen voor een probleemloze installatie en is geschikt voor zowel commerciële als residentiële omgevingen. Het is meer dan alleen een tapsysteem, het is een toewijding aan gemak.

Technische Uitmuntendheid Heruitgevonden:

  • Stijl: 3-pijp rond, met een elektrisch-mechanisch ontwerp met een kleppenkast voor drie waterstromen en 2 extra aansluitingen voor huishoudelijk water.
  • Materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig chroom voor duurzaamheid en een verfijnde afwerking.
  • Aansluitingen: 3 + 2 kabels, zorgen voor een naadloze stroom van dranken en huishoudelijk water.

Dompel uzelf onder in een nieuw tijdperk van drankenservice met de waterkraan voor koolzuurhoudende dranken. Dit is niet zomaar een product, het is een paradigmaverschuiving in kwaliteit, gemak en stijl. Ideaal voor zowel commerciële gelegenheden als thuisgebruik is de JOKER toren uw sleutel tot het herdefiniëren van de kunst van het schenken.

Waar Kwaliteit Gemak Ontmoet:

Stel u de JOKER tapzuil voor als het hart van uw bar, moeiteloos een symfonie van smaken schenkt, of als het stijlvolle middelpunt in uw keuken, alledaagse momenten verandert in buitengewone ervaringen. De toepassingen zijn zo divers als de mogelijkheden.

Investeer in meer dan alleen een tapzuil, investeer in een levensstijlupgrade. De JOKER tapzuil belooft niet alleen een product, maar een reis van ongeëvenaarde tevredenheid.

Upgrade vandaag nog uw drankenservice met de JOKER - omdat uitzonderlijke drankjes een uitzonderlijke schenkervaring verdienen.

Kies voor innovatie. Kies voor stijl. Kies de waterkraan - uw toegangspoort tot een wereld van verfijnd drinken.

Uw reis naar schenkperfectie begint hier. Verhef. Ervaar. Geniet.

Item ID 99925128
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1400 g
Dimensies 195×50×240mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!