ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - MALMÖ, 3-lijnen


Item nummer NEW-99718

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 918,37
EUR  721,58 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - MALMÖ, 3-lijnen

Maak een reis van ongeëvenaarde verfrissing met onze MALMÖ waterkraan voor koolzuurhoudende dranken. Met zorg ontworpen om efficiëntie naadloos te combineren met stijl, is deze tapzuil het toppunt van verfijning en evenzeer geschikt voor zowel commerciële gelegenheden als particuliere woningen.

Het Meesterschap Onthuld:

Geniet van de veelzijdigheid van onze tapzuil, die een symfonie van tapsystemen biedt voor een gevarieerd scala aan koolzuurhoudende dranken. Van klassieke frisdranken tot ambachtelijke bruisende creaties, de vrijheid om een verleidelijke drankenkaart samen te stellen, ligt nu binnen handbereik.

Verfrissende Precisie:

Ervaar het toppunt van koelprecisie, aangezien onze toren zorgvuldig de ideale temperatuur handhaaft voor uw koolzuurhoudende dranken. Elke slok is een reis naar frisheid, het verkwikt uw zintuigen en laat u achter met een scherpe, verrukkelijke smaak die blijft hangen.

Esthetische Briljantie:

Introduceer een vleugje moderne elegantie in uw bar of keuken met het boeiende ontwerp van onze tapzuil. Dit chromen meesterwerk is niet zomaar een dispenser, het is een statementstuk dat de ambiance en esthetische aantrekkingskracht van elke ruimte waarin het staat, verhoogt.

Moeiteloze Harmonie:

Moeiteloze installatie is onze belofte, zodat genieten van uw tapzuil net zo moeiteloos is als de schenking zelf. Met drie waterleidingen en twee kabels voegt dit elektrisch-mechanische wonder efficiëntie en charme toe aan uw bruisende drankenservice.

Uitgerust met een kleppenkast voor drie wateropties en twee aansluitingen voor huishoudelijk water, staat onze chromen versie als een getuigenis van elegantie en functionaliteit. Het is niet alleen een dispenser, het is een transformerende toevoeging aan uw drankenservice, waar vorm en functie perfect samenkomen.

Investeren in onze waterkraan is een investering in een verfijnde drinkervaring. Herdefinieer uw drankenservice en creëer momenten van vreugde en voldoening bij elke schenking.

Stel je dit voor: een chromen meesterwerk dat je bar siert en moeiteloos de bruisende elixers van jouw keuze schenkt. Het is niet zomaar een dispenser, het is een blikvanger, een gespreksstarter en een onmisbaar hulpmiddel voor degenen die de fijnere dingen in het leven waarderen.

Upgrade vandaag nog uw drinkervaring met de MALMÖ tapzuil - waar stijl functionaliteit ontmoet en elke schenking een viering is van smaak en verfijning.

Item ID 99925129
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3200 g
Dimensies 255×50×327mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!