ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - MULTI, 5-lijnen


Item nummer NEW-99713

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.367,79
EUR  1.074,69 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - MULTI, 5-lijnen

Transformeer uw drankenservice met onze geavanceerde waterkraan MULTI. Deze toren staat als een baken van innovatie en combineert naadloos veelzijdig ontwerp met een efficiënt koelsysteem om te voldoen aan de eisen van zowel commerciële gelegenheden als thuisomgevingen.

Onthulling van de Ongeëvenaarde Kenmerken:

  • Veelzijdige Dosering: Dompel uzelf onder in een wereld van mogelijkheden met onze multi-lijn doseeropties, die een verscheidenheid aan keuzes bieden om elke liefhebber van koolzuurhoudende dranken tevreden te stellen. Van frisdranken tot bruisend water, de veelzijdigheid van onze toren stelt u in staat om een dynamisch en opwindend drankenmenu samen te stellen.
  • Efficiënte Koeling: Met precisie ontworpen, handhaaft onze toren optimale temperaturen voor uw koolzuurhoudende dranken, waardoor elke slok een explosie van frisheid en verfrissing is. Zeg vaarwel tegen compromissen en hallo tegen een nieuwe standaard van drankexcellentie.
  • Stijlvol Uiterlijk: Ervaar het moderne en aantrekkelijke ontwerp, gehuld in een strakke chroom-matte afwerking die niet alleen aanvult maar ook de esthetiek van uw bar of keuken verheft. De toren is niet zomaar een dispenser, het is een statement piece dat verfijning toevoegt aan uw ruimte.
  • Makkelijk te Installeren: Zeg vaarwel tegen installatiehoofdpijn. Onze toren is ontworpen voor een probleemloze installatie, geschikt voor zowel commercieel als thuisgebruik. Geen ingewikkelde processen nodig - geniet van het gemak vanaf het moment dat het bij u thuis arriveert.

Ontworpen om naadloos te integreren in elke bar- of keukenomgeving, gaat onze tapzuil verder dan verwachtingen. Het ventielkast systeem onderscheidt het, waardoor tot drie extra waters en 2 aansluitingen voor huishoudelijk water mogelijk zijn.

Investeren in onze premium tapzuil is een investering in het herdefiniëren van uw drinkervaring en het achterlaten van een blijvende indruk op uw gasten. Neem geen genoegen met middelmatigheid wanneer u het beste kunt hebben - kies onze waterkraan MULTI.

Item ID 99925124
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1600 g
Dimensies 265×50×323mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!