ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - MULTIEDGE, 5-lijnen


Item nummerĀ NEW-99714

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 1.458,37
EUR Ā 1.145,86 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - MULTIEDGE, 5-lijnen

Maak kennis met de MULTIEDGE tapzuil voor water, een samensmelting van stijl en veelzijdigheid die naadloos integreert in uw bar of keuken. Deze meesterlijk vervaardigde toren is niet alleen een tapprofessionele oplossing, het is een statement van verfijning en functionaliteit. Afgestemd om te voorzien in een spectrum van koolzuurhoudende dranken, biedt het ongeƫvenaarde flexibiliteit voor het samenstellen van een gevarieerde drankenkaart die past bij elk gehemelte. Met zijn geavanceerde koelsysteem zorgt de MULTIEDGE ervoor dat elke schenking een ervaring is van knapperige en verfrissende verrukking.

Het Buitengewone Ontgrendelen - Belangrijkste Kenmerken:

  • Veelzijdige Tapprofielen:Duik in een wereld van mogelijkheden met meerdere tapprofielen, die de ultieme flexibiliteit bieden bij het serveren van een scala aan koolzuurhoudende dranken. Van klassiekers tot innovatieve creaties, de keuze is aan u.
  • EfficiĆ«nte Koeling:De engineering van onze toren is een blijk van precisie, met behoud van optimale temperaturen voor uw koolzuurhoudende dranken. Elke slok is een reis naar de perfecte mix van smaak en verfrissing.
  • Stijlvol Uiterlijk:Verhef de esthetiek van uw bar of keuken met het moderne en aantrekkelijke ontwerp van de MULTIEDGE tapzuil. Het is niet alleen een gereedschap, het is een verbetering van de visuele aantrekkingskracht van uw ruimte.
  • Eenvoudig te Installeren:Omarm het gemak met ons ontwerp voor probleemloze installatie, op maat gemaakt voor zowel commercieel als thuisgebruik. Geen complexiteiten meer, alleen directe drankbevrediging.

Duik Dieper - Specificaties:

  • Vierkante, elektromechanische tapzuil voor water (voor koolzuurhoudende drank) met een kleppenkast voor drie waters, met nog eens 2 aansluitingen voor huishoudwater (mengkraan).
  • Kabels: 3 + 2 versie - afgewerkt in elegant mat chroom, harmonieert functionaliteit met esthetiek.

Transformeer uw drankenservice met de waterkraan MULTIEDGE. Verhef uw drinkervaring en maak van elk moment een viering van smaak en innovatie. Investeer vandaag in uitmuntendheid!

Item ID 99925125
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1700 g
Dimensies 265Ɨ42Ɨ320mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!