ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - OSLO, 3-lijnen


Item nummer NEW-99719

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.436,39
EUR  1.128,59 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - OSLO, 3-lijnen

Bent u op zoek naar een tapzuil die moeiteloos stijl en veelzijdigheid combineert voor uw koolzuurhoudende dranken? Zoek niet verder dan de waterkraan OSLO. Deze onberispelijk ontworpen toren is het toppunt van verfijning en is even geschikt voor commerciële gelegenheden als voor particuliere instellingen.

Het Onthullen van Uitzonderlijke Kenmerken:

  • Veelzijdige Tapsystemen: Verhef uw drankenkaart met de OSLO-toren's verschillende tapsystemen, waardoor een op maat gemaakte ervaring mogelijk is voor verschillende koolzuurhoudende dranken. Zeg vaarwel tegen beperkingen en omarm een wereld van smaakmogelijkheden.
  • Efficiënte Koelmeesterschap: Elke slok telt, en de OSLO-toren zorgt ervoor dat elke schenking zo fris en verkwikkend is als de eerste. Ontworpen voor optimaal temperatuurbehoud, garandeert deze toren een consistent heerlijke smaak.
  • Stijlvol Modernisme: De OSLO-tapzuil is meer dan een functioneel accessoire, het is een stijlstatement. Het moderne en aantrekkelijke ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan elke keuken- of baromgeving, waardoor uw ruimte verandert in een oase van elegantie.
  • Moeiteloze Installatie: Uw tijd is waardevol, en de OSLO-toren respecteert dat. Met een probleemloze installatie is het opzetten van deze toren een fluitje van een cent, waardoor het een handige keuze is voor zowel commercieel als particulier gebruik.
  • Drie Lijnen van Genot: Met drie tapsystemen is de OSLO-toren een krachtcentrale voor het serveren van een gevarieerd scala aan koolzuurhoudende dranken, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elke drankenservice-opstelling.
  • Chroom Afwerking Uitmuntendheid: Dompel uzelf onder in luxe met de chroomafwerking van de OSLO-toren. Niet alleen een tapsysteem, maar ook een gepolijste en strakke toevoeging die elk decor aanvult en een vleugje verfijning aan uw ruimte toevoegt.

Verwen uzelf met Kwaliteit en Gemak:

Upgrade uw drankenservice naar nieuwe hoogten met de waterkraan OSLO. Of u nu een eigenaar van een bar bent die indruk wil maken op klanten of een thuiskok die zijn keukenervaring wil verheffen, deze toren is uw toegangspoort tot een wereld waar kwaliteit, gemak en stijl naadloos samenkomen.

Investeer in meer dan alleen een tapzuil, investeer in een levensstijlupgrade. De OSLO tapzuil belooft niet alleen een product maar een reis van ongeëvenaarde tevredenheid.

Transformeer uw schenkervaring met de OSLO-toren - omdat uw koolzuurhoudende dranken een ervaring verdienen die net zo verfijnd is als zijzelf.

Kies verfijning. Kies veelzijdigheid. Kies de tapzuil OSLO - waar elegantie functionaliteit ontmoet.

Uw reis naar perfectie in het schenken begint hier. Verhef. Ervaar. Geniet.

Item ID 99925130
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3600 g
Dimensies 161×100×570mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!