ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - SINGLE, 3-lijnen


Item nummer NEW-99711

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 487,19
EUR  382,79 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - SINGLE, 3-lijnen

Maak kennis met onze strak vormgegeven en minimalistische waterkraan SINGLE, een veelzijdige en verfijnde toevoeging om elke bar- of keukenomgeving te verheffen. Deze zuil gaat verder dan esthetiek, biedt meerdere doseeropties en efficiënte koeling voor de perfecte schenking van verschillende koolzuurhoudende dranken. De eigentijdse chroomafwerking voegt niet alleen een vleugje moderne stijl toe, maar geeft ook de hoogwaardige kwaliteit van deze tapzuil aan.

Laat U Onderdompelen in de Kenmerken:

  • Veelzijdige Doseeropties: Afgestemd op een divers scala aan koolzuurhoudende dranken, biedt het ongeëvenaarde flexibiliteit voor uw drankselectie.
  • Efficiënte Koeling voor een Frisse, Verkwikkende Smaak: Ontworpen om optimale temperaturen te handhaven, zodat elke schenking een verfrissende en knapperige smaak levert die de smaakpapillen prikkelt.
  • Stijlvol en Modern Ontwerp: Verhoog de esthetiek van uw bar of keuken met het chique en eigentijdse uiterlijk, waardoor de tapzuil een statement piece wordt.
  • Eenvoudige Installatie Geschikt voor Thuis- of Commercieel Gebruik: Probleemloze installatie ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel thuistenthousiasten als commerciële instellingen, en zorgt voor toegankelijkheid voor iedereen.

Wat onze tapzuil onderscheidt, is het doordachte ontwerp, met een draaiknop en 2 aansluitingen voor huishoudelijk water (mengkraan). Dit verbetert niet alleen de veelzijdigheid van de zuil, maar voegt ook een extra laag van gemak toe aan uw drankenmenu. De draaiknop zorgt voor nauwkeurige controle over de dosering, zodat elke drank perfect wordt geschonken.

Maar de reis eindigt daar niet. Stel je voor dat je bar of keuken wordt getransformeerd in een centrum van stijl en functionaliteit, waar elke schenking een kunstvorm is en elke geserveerde drank een meesterwerk is. Verhef vandaag nog uw drankenservice met de tapzuil - waar stijl en functionaliteit in perfecte harmonie samenkomen.

Item ID 99925122
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1400 g
Dimensies 250×70×350mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!