ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - TURN, 3-lijnen


Item nummer NEW-99712

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 450,37
EUR  353,86 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - TURN, 3-lijnen

Bent u op zoek naar een naadloze en chique oplossing om moeiteloos uw koolzuurhoudende dranken te tappen? Kijk niet verder dan onze TURN tapzuil voor carbonator dranken! Deze geavanceerde toren combineert veelzijdige tapprofielen, efficiënte koeling en een strak ontwerp, waardoor het de ultieme keuze is voor zowel thuisliefhebbers als commerciële gelegenheden.

Onthulling van de Ongeëvenaarde Kenmerken:

  • Veelzijdige Tapprofielen:Verken een wereld van mogelijkheden met meerdere tapprofielen die zich richten op een diverse reeks koolzuurhoudende dranken. Flexibiliteit op zijn best, waarmee u een opwindend en gevarieerd drankmenu kunt samenstellen.
  • Efficiënte Koeling:Ervaar drankperfectie, aangezien onze toren is ontworpen om optimale temperaturen te handhaven, zodat elke slok een explosie van knapperige en verfrissende verrukking is. Uw koolzuurhoudende dranken zullen nooit meer hetzelfde zijn.
  • Stijlvol Uiterlijk:Verhoog de ambiance van uw bar of keuken met het moderne en aantrekkelijke ontwerp van onze tapzuil. Het is niet alleen een functioneel accessoire, het is een statement dat de algehele esthetiek van elke omgeving verbetert.
  • Eenvoudig te Installeren:Omarm gemak met ons ontwerp voor probleemloze installatie, geschikt voor zowel commercieel als thuisgebruik. Zeg vaarwel tegen ingewikkelde opstellingen en hallo tegen direct drankplezier.

Investeren in onze premium TURN waterkraan voor koolzuurhoudende dranken is niet zomaar een aankoop, het is een toewijding om uw drinkervaring opnieuw vorm te geven. Zeg vaarwel tegen gewone tapmethoden en verwelkom een tijdperk van verfijning en efficiëntie.

Deze tapzuil is niet slechts een gereedschap, het is een statement. Verhef uw drankenservice naar nieuwe hoogten door de TURN waterkraan te omarmen. Bestel nu en zie de transformatie van uw koolzuurhoudende drankervaring!

Trakteer uzelf op de fusie van stijl en functionaliteit. Kies de TURN waterkraan tapzuil voor carbonator dranken en laat elke schenking een viering van smaak en innovatie zijn. Ga niet voor gewoon, kies buitengewoon. Bestel nu!

Item ID 99925123
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1500 g
Dimensies 250×70×169mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!