ich-zapfe

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - TWIST, 3-lijnen


Item nummer NEW-99721

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.540,41
EUR  1.210,32 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan, tapzuil voor carbonator - TWIST, 3-lijnen

Bent u op zoek naar een combinatie van stijl en efficiëntie om uw koolzuurhoudende drankendispenser te verbeteren? Uw zoektocht eindigt bij onze geavanceerde tapzuil voor carbonator dranken - TWIST. Ontworpen met een moderne esthetiek en onwankelbare prestaties tilt deze toren uw schenkervaring naar een nieuw niveau. Met drie lijnen voor veelzijdig tappen integreert de TWIST-toren kleppen naadloos in de kolom voor een strakke en gestroomlijnde uitstraling die een vleugje verfijning toevoegt aan elke ruimte.

Omarm een wereld van mogelijkheden met de efficiënte koeltechnologie van de TWIST-toren, zodat elke drank wordt geserveerd op de optimale temperatuur voor een onweerstaanbaar verfrissende en knapperige smaak. Het eenvoudige installatieproces maakt deze toren geschikt voor zowel commercieel als thuisgebruik, waarbij gemak wordt geleverd zonder concessies te doen aan de prestaties.

Belangrijkste Kenmerken Onthuld:

  • Veelzijdig Tappen: De drie taplijnen bieden een veelvoud aan opties en bieden plaats aan een divers scala aan koolzuurhoudende dranken om aan elke smaakvoorkeur te voldoen.
  • Efficiënte Koeling: Ervaar perfectie in elke slok. De TWIST-toren is uitgerust met geavanceerde koeltechnologie om optimale dranktemperaturen te handhaven, met een gegarandeerd consistent heerlijke smaak.
  • Stijlvolle Moderniteit: Verhoog de sfeer van uw bar of keuken met het moderne ontwerp van de TWIST-toren, een harmonieuze mix van vorm en functie die de visuele aantrekkingskracht van elke omgeving verbetert.
  • Eenvoudige Installatie: Geniet van een moeiteloze installatie, waardoor de TWIST-toren geschikt is voor zowel commercieel als thuisgebruik. Zet het eenvoudig op en begin met gemak te tappen.

Dompel uzelf onder in de waterkraan TWIST en revolutioneer uw drinkervaring. Of u nu uw thuiskeuken opnieuw inricht of de drankenservice van uw bar naar een hoger niveau tilt, deze premium torens garanderen een combinatie van kwaliteit, gemak en stijl in uw ruimte.

Verdiep uzelf in een wereld waar elke schenking een statement is. Investeer in de TWIST-toren en laat uw drankjes met ongeëvenaarde flair in het middelpunt staan.

Waar Kwaliteit Samenkomt met Gemak:

Stel u de TWIST-toren voor als het middelpunt van uw thuisbijeenkomsten, moeiteloos een symfonie van smaken schenkend, of als het stijlvolle middelpunt in uw bar, het podium voor een avond van verfijning en genot. De toepassingen ervan zijn net zo divers als de mogelijkheden.

Kies meer dan alleen een tapzuil, kies een ervaring. De tapzuil TWIST belooft niet alleen een product, maar een reis van ongeëvenaarde tevredenheid.

Upgrade vandaag nog uw drankenservice met de TWIST - waar innovatie, stijl en functionaliteit naadloos samenkomen.

Uw reis naar perfectie bij het tappen begint hier. Verhoog. Ervaar. Geniet.

Item ID 99925132
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 4500 g
Dimensies 180×150×405mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!