ich-zapfe

Waterkraan voor carbonator - MULTIFIVE, 5-lijnen


Item nummerĀ NEW-99724

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 661,35
EUR Ā 519,63 *
Inhoud 1 stuk
Levertijd circa 4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Waterkraan voor carbonator - MULTIFIVE, 5-lijnen

Ervaar gemak en functionaliteit met onze tapzuil die is ontworpen voor koolzuurhoudende dranken. Met vijf functionele taplijnen, waaronder drie voor water en twee extra aansluitingen voor leidingwater, is deze kraan perfect voor elke omgeving. De mengkraan aan beide zijden zorgt voor eenvoudige controle en precisie bij het tappen van water.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Modern en Strak Ontwerp: Onze waterkraan heeft een strak en modern ontwerp dat de esthetiek van elke ruimte verhoogt.
  • Sterke Constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen is onze kraan ontworpen om regelmatig gebruik te weerstaan en langdurige prestaties te leveren.
  • Makkelijk te Gebruiken: Met een ergonomisch handvat zorgt onze kraan voor eenvoudige bediening en comfortabele grip, waardoor water tappen moeiteloos wordt.
  • Consistente Waterstroom: Geniet van een constante en betrouwbare waterstroom voor diverse toepassingen dankzij het betrouwbare systeem van onze kraan.
  • Multifunctioneel: Met 5 functionele taplijnen kan deze kraan verschillende toepassingen aan, waaronder koolzuurhoudende dranken en leidingwater.

Upgrade uw ruimte met onze waterkraan en geniet van het gemak en de functionaliteit die het biedt. Kies uit de chroom- of zwart-versie om aan uw stijlvoorkeuren te voldoen.

Neem de functionaliteit van uw koolzuurhoudende dranken naar een hoger niveau met onze waterkraan. Ontworpen met vijf functionele taplijnen, kan onze kraan drie soorten water en twee extra aansluitingen voor leidingwater herbergen. Met een strak en modern ontwerp verhoogt deze kraan de esthetiek van elke ruimte, of het nu gaat om een commerciƫle of huishoudelijke omgeving. Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor eenvoudige bediening en een comfortabele grip, waardoor water tappen eenvoudig wordt.

Gebouwd om lang mee te gaan, is onze kraan vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties. U kunt genieten van een constante en betrouwbare waterstroom dankzij het betrouwbare systeem van onze kraan.

Of u nu water tapt voor uw koolzuurhoudende dranken thuis of in een commerciƫle omgeving, onze waterkraan is veelzijdig genoeg om verschillende toepassingen te accommoderen. Kies uit de chroom- of zwart-versie om uw stijl en voorkeuren te matchen.

Upgrade uw koolzuurhoudende dranken en waterafgifte-ervaring met onze waterkraan, de perfecte keuze voor degenen die gemak, functionaliteit en stijl eisen.

Item ID 99925113
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1500 g
Dimensies 300Ɨ220Ɨ310mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!