ich-zapfe

Waterdispenser, bruiswater machine, sodamaker, carbonator - Bluglass Plus, op tafel


Item nummer NEW-5655

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 5.444,60
EUR  4.277,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Waterdispenser, sodamaker, bruiswater machine, carbonator - Bluglass Plus, op tafel

Met de Bluglass Plus heb je altijd verfrissend en gezond water binnen handbereik. Dit moderne en stijlvolle apparaat combineert een waterdispenser, sodamaker, bruiswater machine en carbonator in één. Het touchscreen-bedieningspaneel zorgt voor zowel esthetiek als functionaliteit.

Kenmerken:

  • IoT-functie (optie): Mogelijkheid om het apparaat op afstand te monitoren en bedienen via de Vergrendel- of Herstart-knop. CO2-verbruik en UV-lampniveau kunnen ook worden bekeken. Functionele parameters, doseerhoeveelheden en watertemperatuur kunnen op afstand worden aangepast.
  • 7-inch touchscreen: Het touchscreen biedt een overzichtelijke weergave van de machine status en alarmgeschiedenis. Je kunt ook de doseerhoeveelheden en functionele parameters programmeren, het aantal verbruikte liters water per type monitoren, de CO2- en UV-niveaus controleren en een energiebesparende functie instellen. Daarnaast kunnen er informatie- of reclamevideo's worden afgespeeld als de machine in de stand-by-modus staat.
  • Natuurlijke koelgassen: De Bluglass Plus maakt gebruik van natuurlijke koudemiddelen (HC) zoals R290, wat beter is voor het milieu en bovendien zorgt voor een stillere werking van de compressor en een langere levensduur van het koelsysteem.
  • BLUGLASS PLUS 80: Deze tafelmodel Bluglass Plus heeft een doseercapaciteit van 80 L/u en biedt nog gekoeld, nog steeds ongekoeld en CO2-watergekoeld water aan. De afmetingen zijn 400/580/564 mm (b/d/h) en de uitgiftezone is 313 mm. Het gewicht van de machine is 36 kg.

Met de Bluglass Plus heb je niet alleen de voordelen van een waterdispenser, maar ook de mogelijkheid om je water te carboneren en bruiswater te maken. Het is een handige machine die perfect is voor kantoren, keukens en andere ruimtes waar mensen samenwerken of wachten. Bestel de Bluglass Plus vandaag nog en geniet altijd van verfrissend water!

Item ID 453381
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 36000 g
Dimensies 580×400×564mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: