ich-zapfe

Saro dispenser voor ontsmetting, desinfectie dispenser - no touch Model Dia


Item nummer NEW-11552

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 360,80
EUR  330,80 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Saro dispenser voor ontsmetting, desinfectie dispenser - no touch Model Dia

Houd uw handen vrij van ziektekiemen en bacteriën met de antibacteriële gel -dispenser van geen aanraking roestvrij staalmodel Saro Day. Deze desinfecterende dispenser is een praktische en hygiënische oplossing om handen schoon en veilig te houden. Met het "No Touch" -systeem hoeft de gebruiker de dispenser niet aan te raken, wat helpt de omgeving duidelijker en veiliger te houden.

  • Elegant ontwerp in roestvrij staal
  • Geen aanraaksysteem voor een meer hygiënische toepassing
  • Werkt met vier AA -batterijen (niet inbegrepen)
  • 1000 ml reservoircapaciteit
  • Eenvoudig te installeren en te onderhouden

De dispenser van niet -touch roestvrijstalen antibacteriële gel is perfect voor gebieden met een grote stroom mensen, zoals winkelcentra, supermarkten, luchthavens en openbaarvervoersstations. Het is ook ideaal voor gebruik in kantoren, restaurants, sportscholen en scholen.

Automatische desinfectie

Met het "No Touch" -systeem hoeft de gebruiker de dispenser niet aan te raken om het desinfectiemiddel toe te passen, wat helpt bij het handhaven van de hygiëne van de omgeving. De antibacteriële gel -dispenser van geen aanraakroestvrij staalmodel is perfect voor plaatsen met een grote stroom mensen, waardoor de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën wordt vermeden.

gemakkelijk te bewaren

De dispenser is eenvoudig te installeren en te onderhouden. De batterijen zijn gemakkelijk te vervangen en het reservoir van 1000 ml kan eenvoudig worden aangevuld. Het is een praktische en economische optie om uw handen schoon en veilig te houden.

frequente vragen

Hoe werkt het "No Touch" -systeem?

Het "No Touch" -systeem wordt geactiveerd door een infraroodsensor die de aanwezigheid van de handen van de gebruiker detecteert. De desinfecterende dispenser wordt automatisch geactiveerd, waardoor voldoende ontsmettingsmiddel wordt afgewezen om de handen van de gebruiker schoon te maken en te desinfecteren.

Wat is het vermogen van het desinfecterende reservoir?

Het reservoir van de antibacteriële gel -dispenser van geen aanraakroestvrij staalmodel heeft een capaciteit van 1000 ml desinfectiemiddelen. Dit is voldoende voor een groot aantal toepassingen en helpt het product langer te houden, waardoor de tijd en moeite wordt bespaard die nodig is om de dispenser aan te vullen.

hoe vaak moet ik de batterijen vervangen?

De antibacteriële gel dispenser van aanraakmodel Dia Touch Steel werkt met vier AA -batterijen, die niet zijn inbegrepen. De duur van de batterijen hangt af van het gebruik en de kwaliteit van de batterijen. We raden echter aan om de batterijen te vervangen na het gebruik van ongeveer 5000 toepassingen.

Item ID 99922510
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5000 g
Dimensies 520×180×520mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: