ich-zapfe

Kraan, Waterkraan, Wastafelkraan - sensorarmatuur 1/2", lage druk, op batterijvoeding


Item nummer NEW-3155

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.133,99
EUR  890,99 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Kraan, Waterkraan, Badkamer kraan - sensorarmatuur 1/2", lage druk, op batterijvoeding

De waterkraan - sensorfitting 1/2" is een innovatief hulpmiddel voor professionele horecabedrijven. Hij is bijzonder geschikt voor gebruik in toonbanken of op tafels. De hoogwaardige waterkraan brengt een revolutie teweeg in de omgang met water in de professionele sector en tilt het naar een nieuw niveau.

De voordelen van de waterkraan:

  • Werkt op batterijen: Met 4xAAA-alkalinebatterijen is het armatuur volledig draadloos. De verwarde kabels op het aanrecht behoren nu tot het verleden. De sensorarmatuur voor water in de horeca werkt op batterijen en werkt daardoor geheel zonder vervelende kabels.
  • Verchroomd: Het armatuur is een glanzende blikvanger in elke bar. Hij is gemaakt van robuust en duurzaam materiaal en bovendien verchroomd. Het is dus niet alleen praktisch, maar ook een chique accessoire voor professionele horecagelegenheden.
  • 24-uurs stagnatiespoeling: De automatische stagnatiespoeling garandeert een optimale hygiëne. Na gebruik van het apparaat wordt automatisch een 24-uurs stagnatiespoeling geactiveerd om in elke bar een optimale hygiëne te garanderen.
  • 3/8“ aansluiting: Eenvoudige installatie en aanpassing aan bestaande afvoer- en toevoerleidingen. De 1/2" sensorfitting met lage druk is voorzien van een 3/8" aansluiting, waardoor een eenvoudige installatie en aanpassing aan bestaande afvoer- en toevoerleidingen mogelijk is.
  • Tafelboring Ø33mm: De waterkraan - sensorfitting 1/2" met lage druk heeft een tafelboring van Ø33mm en past daardoor op de meeste toonbanken of tafels.
  • Compacte afmetingen: Dankzij de compacte afmetingen van 148 mm x 97 mm past de fitting in elke ruimte zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Item ID 452995
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3000 g
Dimensies 38×148×97mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: