ich-zapfe

Saro Elektrische grillplaat, bakplaat tafelmodel - Model Fry Top 610


Item nummer NEW-11709

Fabrikant: ich-zapfe


* Incl. BTW excl. verzending

Saro Elektrische grillplaat, bakplaat tafelmodel - Model Fry Top 610

Saro presenteert zijn Gridle Platte Model Fry-Top 610, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een praktische en efficiënte manier om vlees, vis, groenten en meer te bereiden. Met de mogelijkheid van snelle en uniforme verwarming, kunt u de frituur 610 binnenkort vreemde resultaten krijgen.

Hoofdkenmerken

  • Capaciteit om te grillen bij temperaturen tot 300 ° C
  • Roestvrijstalen constructie van hoge kwaliteit

Met een elegant en gemakkelijk te gebruiken ontwerp is het PLATTE-model Fry-Top 610 een waardevolle aanvulling op elke professionele of thuiskeuken. Met het vermogen om voedsel gelijkmatig over het oppervlak te grillen, is deze Gridle Platte een efficiënte manier om tegelijkertijd meerdere voedingsmiddelen te koken, ideaal voor gelegenheden wanneer de tijd een belangrijke factor is.

Met de mogelijkheid om bij extreem hoge temperaturen te grillen, is Gridle Platte Model Fry-Top 610 een uitstekende keuze voor diegenen die een perfect resultaat willen krijgen in een recordtijd. Met 5000W vermogen kunt u snel de ideale temperatuur voor uw bord bereiken en met de mogelijkheid om over het oppervlak te grillen, kunt u een grote hoeveelheid voedingsmiddelen tegelijk bereiden.

FAQ

Wat is de kracht van de Gridle Platte Fry-Top 610?

Fry-top 610 heeft een 5000W-vermogen, waardoor het snel de ideale temperatuur kan bereiken voor het koken van uw voedsel.

Welk materiaal is de frituur 610 gebouwd?

Fry-Top 610 is gebouwd in roestvrij staal van hoge kwaliteit, dat het garandeert dat het duurzaamheid en langdurige weerstand is.

WEEE Nummer 58229827

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: