ich-zapfe

Saro Elektrische grillplaat, bakplaat tafelmodel - Model Fry Top GM 610L


Item nummer NEW-11713

Fabrikant: ich-zapfe


* Incl. BTW excl. verzending

Saro Elektrische grillplaat, bakplaat tafelmodel - Model Fry Top GM 610L

Griddle - Bak top GM 610 L -model, soepel is een gladde bord van hoge kwaliteit die is ontworpen om voedsel in grote hoeveelheden te koken. Het is geschikt voor commercieel gebruik in restaurants, snackbars, bars en andere bedrijven die een hoogschalige voedselproductie vereisen.

Gemaakt van roestvrij staal, deze plaat is corrosiebestendig en roest, waardoor het duurzaam en ideaal is voor dagelijks gebruik in een drukke commerciële keuken. Het gladde oppervlak van het bord is perfect voor het koken van delicate voedingsmiddelen, zoals vissen, eieren en pannenkoeken, zonder te plakken of te scheuren.

Productkenmerken:

  • Gladde plaat in hoogwaardige roestvrij staal om grote hoeveelheden voedsel te koken
  • Glad oppervlak ideaal voor het koken van delicaat voedsel, zoals vis, eieren en pannenkoeken, zonder te plakken of te scheuren
  • Beststand tegen corrosie en roest
  • Ideaal voor commercieel gebruik in restaurants, cafetaria's, bars en andere bedrijven die een hoogschalige voedselproductie nodig hebben

FAQ

Voor welke soorten voedingsmiddelen zijn bak van top GM 610 L geschikt?

Gridle Platte Glatt Fry Top GM 610 L is ideaal voor het koken van delicate voedingsmiddelen zoals vis, eieren en pannenkoeken zonder te plakken of te scheuren. Het is geschikt voor het koken van grote hoeveelheden voedsel, dus het is ideaal voor commercieel gebruik in restaurants, snackbars en andere bedrijven die een hoogschalige voedselproductie vereisen.

hoe het gewone plaatoppervlak te behouden?

Om het gewone oppervlak van de plaat te houden, moet u het na elk gebruik schoonmaken. Gebruik een schraper om voedselresten te verwijderen en vervolgens schoon te maken met een vochtige doek. Gebruik nooit schurende schoonmaakproducten die het oppervlak kunnen beschadigen.

Welk materiaal is het Griddle -model bakt top GM 610 L?

Gridle Platte Glatt Fry Top GM 610 L is gemaakt van roestvrij staal, een duurzaam en corrosie en roestbestendig materiaal. Het is ideaal voor dagelijks gebruik in een drukke commerciële keuken.

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: