ich-zapfe

Saro Gas grillplaat, gas bakplaat met open bodem - Model E7/KTG1BAL, Professioneel, roestvrij staal


Item nummer NEW-11701

Fabrikant: ich-zapfe


* Incl. BTW excl. verzending

Saro Gas grillplaat, gas bakplaat met open bodem - Model E7/KTG1BAL, Professioneel, roestvrij staal

De gasplaat met open model E7-K is de perfecte keuze voor professionele koks die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om voedsel op een plat oppervlak te koken. Met zijn uniforme warmteamplitude en precieze bedieningselementen is deze vlakke plaat ideaal voor het koken van vrijwel alles, van eieren en pannenkoeken tot biefstuk en kip.

Dit E7-K-model heeft een elegant ontwerp en een stevige body ingebouwd in roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en het gemak van reinigen. De gasplaat biedt een uniforme oppervlaktetemperatuur en een hoog uitgangsvermogen, waardoor voedsel snel en in grote hoeveelheid kan worden gekookt.

Kenmerken:

  • plat kookoppervlak: gasbak heeft een plat oppervlak, dat een brede ruimte biedt voor het koken van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen.
  • Nauwkeurige temperatuurregeling: Met nauwkeurige temperatuurregeling kunt u de temperatuur aanpassen om aan uw specifieke kookbehoeften te voldoen.
  • Elegant en duurzaam ontwerp: Gasbaksel heeft een elegant ontwerp ingebouwd in roestvrij staal, wat zorgt voor de duurzaamheid en het gemak van reinigen.
  • сhapa-gas: Dit E7-K-model heeft een hogedrukbrander die een hoog uitgangsvermogen en een uniforme oppervlaktetemperatuur biedt om snel voedsel te koken.
  • Open basis: De open basis van het E7-K-model biedt gemakkelijke toegang tot interne componenten, facilitatie van onderhoud en reiniging.

FAQ:

hoe geef ik om griddle?

Gasbaksel wordt ingeschakeld door eenvoudig de gasregelknop in te schakelen. De vlam moet onmiddellijk oplichten.

hoe reinig ik het bakwerk?

Laat het volledig afkoelen en gebruik het vervolgens een spatel om voedselresten te scheren. Was het oppervlak vervolgens met zeep en water en spoel goed.

Wat is de spanning van Gas Grid?

Gasbakwerk werkt met gas, dus er is geen noodzakelijke spanning. Het is eenvoudig gekoppeld aan de gasvoorziening.

Is deze platte plaat geschikt voor commercieel gebruik?

Ja, gasbaksel met open basismodel E7-K is geschikt voor commercieel gebruik, omdat het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van restaurants en grote vraagkeukens.

hoe pas ik de temperatuur in gasbaks aan?

U kunt de temperatuur in bakgas aanpassen met behulp van de precieze temperatuurregels die zich op het voorpaneel van de platte plaat bevinden.

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: