ich-zapfe

Trechter, 11 cm


Item nummer 443027

Fabrikant: ich-zapfe


* Incl. BTW excl. verzending

Trechter, 11 cm

Efficiënt en hygiënisch schenken van dranken en andere vloeistoffen wordt kinderspel met deze kunststof trechter van 11 cm diameter. Dankzij de innovatieve constructie met overlooppijp voorkom je vervelende resten en verstoppingen. Bovendien biedt onze trechter tal van andere voordelen:

 • Eenvoudig te hanteren en snel schoon te maken:Het gebruik van hoogwaardig kunststof maakt de trechter gemakkelijk in onderhoud en uiterst duurzaam. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook geld.
 • Voorkomt verstoppingen en ongewenste resten:Door de precieze afmetingen van de trechter verloopt het schenken altijd consistent en probleemloos.
 • Tijd- en kostenbesparing door efficiënter schoonmaken:De trechter helpt niet alleen bij het efficiënt en snel schoonmaken, maar minimaliseert ook je bedrijfskosten door minder gebruik van schoonmaakmiddelen.
 • Compatibel met andere professionele gastronomie- en barproducten:Deze kunststof trechter integreert moeiteloos met bestaande apparatuur en harmoniseert perfect met andere professionele gastronomie- en barproducten.

In de professionele horeca is deze trechter onmisbaar voor elke bartender of gastronoom. Met zijn unieke eigenschappen zorgt hij niet alleen voor hygiënisch schenken, maar ook voor een nette en efficiënte werkomgeving.

Verdere voordelen in detail:

 • Robuuste materiaalkeuze:

  strong>Deze trechter is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en is bijzonder duurzaam en bestand tegen de eisen van veeleisende gastronomische omgevingen.
 • Veelzijdige toepassingen:Onze trechter is niet alleen geschikt voor drankjes, maar kan ook uiterst handig zijn bij de bereiding van voedsel of andere vloeistoffen in de keuken.
 • Optimale maat:De 11 cm diameter biedt de perfecte maat voor nauwkeurige en gecontroleerde bediening om schoon gieten te garanderen.
 • Gemakkelijk op te bergen:Door het compacte formaat kun je de trechter gemakkelijk opbergen, wat vooral handig is in kleinere keukens of bars.
 • Hygiënische oplossing:De unieke constructie van de trechter zorgt voor een hygiënische werkomgeving, wat van het grootste belang is voor gastronomen en barmannen.

Investeer in de netheid en efficiëntie van jouw gastronomiebedrijf. De trechter is een niet te missen hulpmiddel voor iedere professionele bartender en gastronoom. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van dit praktische hulpmiddel voor schoon gieten.

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: