ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan, model - AFG CMB, zwart/chroom


Item nummer NEW-4115

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 69,99
EUR  54,99 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan, model - AFG CMB, zwart/chroom

Op zoek naar een hoogwaardige biertap die zorgt voor een nauwkeurige en hygiënische uitgifte van alcoholvrije dranken? Zoek niet verder dan de AFG compensatorkraan CMB, nu verkrijgbaar in stijlvol zwart/chroom kleur.

Kenmerken:

  • Verchroomde kraanschroefverbinding voor een mooi uiterlijk en een lange levensduur
  • Aansluiting voor jukfitting voor eenvoudig wisselen van verschillende dranken
  • Zelfsluitend mechanisme voor hygiënisch gebruik en voorkomen van ongewenst nadruppelen
  • Trapeziumvormige handgreep SK-168-002 voor comfortabele en eenvoudige bediening

Deze biertap is vervaardigd uit een robuuste kunststof constructie en speciaal ontworpen voor tapzuilen met een kraangat van 36 mm. De zelfsluitende functie zorgt voor een perfecte dosering en schuimvorming, terwijl u dankzij de jukaansluiting eenvoudig verschillende dranken kunt wisselen en een divers assortiment aan uw klanten kunt presenteren.

Verbeter uw drankuitgifte-opstelling met de AFG compensatorkraan CMB in zwart/chroom. De verchroomde kraanschroefverbinding zorgt niet alleen voor een vleugje elegantie, maar garandeert ook een langere levensduur, waardoor het een waardevolle investering voor uw bedrijf is. Het strakke en moderne ontwerp van deze kraan past bij elk bar- of drankstation en creëert een uitnodigende sfeer voor uw klanten.

Neem de controle over uw drankaanbod met de AFG compensatorkraan CMB. Het zelfsluitende mechanisme zorgt voor een hygiënische uitgifte-ervaring, waardoor rommelige druppels worden voorkomen en de netheid behouden blijft.

Ontketen de veelzijdigheid van uw drankmenu door gebruik te maken van de jukfittingaansluiting van de AFG-compensatorkraan CMB. Wissel eenvoudig tussen verschillende dranken, waardoor uw klanten een uitgebreide keuze hebben. Dit aanpassingsvermogen onderscheidt uw vestiging en richt zich op diverse smaken, waardoor de klanttevredenheid toeneemt.

Investeer in de AFG compensatorkraan CMB voor ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. De ergonomische trapeziumvormige handgreep zorgt voor een comfortabele en moeiteloze bediening, waardoor uw personeel gemakkelijk dranken kan serveren. Verbeter de ervaring van uw klant met deze betrouwbare en stijlvolle biertap.

Maak een statement met de AFG compensatorkraan CMB in zwart/chroom. Het opvallende ontwerp en de duurzame constructie maken het de perfecte aanvulling op elke bar of restaurant. Maak indruk op uw klanten met de nauwkeurige en hygiënische uitgifte van alcoholvrije dranken, waardoor uw vestiging zich onderscheidt als dé bestemming voor kwaliteitsdranken.

Ervaar efficiëntie en stijl met de AFG compensatorkraan CMB. De verchroomde kraanschroefverbinding zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijke uitstraling, maar draagt ook bij aan de lange levensduur van de kraan. Investeer in deze betrouwbare en geavanceerde biertap om de algehele aantrekkingskracht van uw dranktapsysteem te vergroten.

Transformeer uw drankenservice met de AFG compensatorkraan CMB. Het zelfsluitende mechanisme garandeert een hygiënische en rommelvrije werking, waardoor het een must-have is voor bedrijven die netheid voorop stellen. Verbeter de ervaring van uw klanten en toon uw toewijding aan kwaliteit met deze hoogwaardige biertap.

Kies de AFG compensatorkraan CMB voor ongeëvenaarde veelzijdigheid en functionaliteit. Dankzij de jukfitting-aansluiting kunt u moeiteloos schakelen tussen verschillende dranken, waarbij u aan diverse voorkeuren kunt voldoen. Investeer in deze biertap om uw drankenaanbod uit te breiden en uw klanten een uitzonderlijk keuzeaanbod te bieden.

Item ID 453089
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 920 g
Dimensies 110×45×105mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: