ich-zapfe

RAPIDO Kelnersmes, Sommeliermes met flesopener, zwart gecoat, hoogwaardig roestvrij staal


Item nummerĀ NEW-6702

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 8,68
EUR Ā 6,82 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

RAPIDO Kelnersmes, Sommeliermes met flesopener, zwart gecoat, hoogwaardig roestvrij staal

De RAPIDO wijnopener, kurkentrekker - zwart gecoat, hoogwaardig roestvrij staal is een essentieel hulpmiddel voor elk restaurant, bar of wijnliefhebber. Dit kelnersmes is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt ervoor dat wijnflessen gemakkelijk en snel kunnen worden geopend zonder gedoe. De strakke zwarte coating op het mes geeft het mes een elegante en professionele uitstraling.

Kenmerken:

  • Scherp mes voor een nauwkeurige snit:De RAPIDO wijnopener, kurkentrekker heeft een scherp mes dat zorgt voor een nauwkeurige snede bij het verwijderen van de folie van de wijnfles en het ontkurken van de wijn, waardoor het gemakkelijk en snel gaat om de wijnfles te openen.
  • Ergonomische handgreep voor maximaal comfort:De ergonomische handgreep van de wijnopener, kurkentrekker, biedt maximaal comfort bij het gebruik en zorgt voor een plezierige ervaring. Je kunt deze wijnopener comfortabel en langdurig gebruiken zonder enig ongemak te ervaren.
  • 2-traps kurkentrekker voor eenvoudig gebruik:De 2-traps kurkentrekker op de wijnopener, kurkentrekker, zorgt voor een snelle en gemakkelijke opening van wijnflessen, waardoor u tijd en moeite bespaart. Deze wijnopener is betrouwbaar en efficiĆ«nt en zorgt ervoor dat u geen tijd verspilt met het ontkurken van wijnflessen.
  • Veiligheidsslot voor veilig transport en opslag:Het veiligheidsslot op de RAPIDO Wijnopener, Kurkentrekker zorgt ervoor dat het mes veilig opgeborgen is en veilig is tijdens transport. Dit is vooral handig als u uw wijnopener regelmatig moet verplaatsen, waardoor de duurzaamheid en veiligheid van het mes wordt gegarandeerd.
  • Duurzaam materiaal voor langdurig gebruik:Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wijnopener, kurkentrekker is duurzaam en gaat lang mee. Hij is bestand tegen langdurig gebruik zonder zijn functie te verliezen, waardoor het een betrouwbaar hulpmiddel is voor elke wijnliefhebber of professional.
  • Elegant ontwerp voor een professionele uitstraling:Wijnopener, het strakke ontwerp van de kurkentrekker en de zwarte coating zorgen ervoor dat hij er professioneel en elegant uitziet en voegen een vleugje verfijning toe aan uw wijnopeningservaring. De zwarte coating maakt het ook gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden.

De RAPIDO Wijnopener, kurkentrekker is perfect voor restaurants, bars en elke wijnliefhebber. Het is veelzijdig, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor elke wijnkenner. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat hij lang meegaat, waardoor hij de investering waard is.

Hier zijn nog tien voordelen van het gebruik van de RAPIDO wijnopener, kurkentrekker:

  • Opent wijnflessen snel en gemakkelijk, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Het heeft een stijlvolle en professionele uitstraling die bijdraagt aan de algehele sfeer van de bar of het restaurant.
  • De 2-traps kurkentrekker zorgt ervoor dat de wijnfles soepel en zonder breuk geopend kan worden
  • Het scherpe mes zorgt ervoor dat de folie snel en efficiĆ«nt wordt afgesneden zonder resten.
  • De ergonomische handgreep zorgt ervoor dat de wijnopener comfortabel in gebruik is, zelfs na langdurig gebruik.
  • Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd.
  • Hij is compact en licht, waardoor hij gemakkelijk op te bergen en mee te nemen is.
  • Het veiligheidsslot zorgt ervoor dat de onderdelen van de wijnopener beveiligd zijn, waardoor het risico op schade of verlies tijdens transport wordt verkleind.
  • De RAPIDO Wijnopener, Kurkentrekker is perfect als cadeau voor elke wijnliefhebber of professional.
  • Het is kosteneffectief en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Item ID 453830
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 68 g
Dimensies 23Ɨ19Ɨ123mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: