ich-zapfe

Navulkit voor Kingdom Brew Kit - Blondes Starkbier


Item nummer NEW-14029

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 31,04
EUR  24,39 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Navulkit voor Kingdom Brew Kit - Blondes Starkbier

Wil je thuis ervaren hoe leuk het is om heerlijk bier te brouwen? De navulsets van de Kingdom Brew Kit zijn precies wat je nodig hebt om te beginnen. Met name de navulset Blondes Starkbier biedt een all-grain scrolled brouwset waarmee je zonder enige brouwkennis 5 liter volmondig, blond sterk bier kunt maken.

Met zorg gemaakt door Sir Brews-A-Lot, maakt deze navulset gebruik van zijn deskundige recepten om een authentieke en unieke bierspecialiteit te leveren die elke brouwerij kan evenaren. De ingrediënten, waaronder gerstemout, tarwemout, glucose, hop en gist, worden geleverd in een compleet pakket met gekrast graanmengsel, zodat u verzekerd bent van de beste brouwervaring.

Deze navulset is perfect voor iedereen die thuis wil genieten van een heerlijke en smaakvolle bierspecialiteit. Het Blondes Starkbier pronkt met een uitzonderlijk alcoholpercentage van 8,2%, een vol mondgevoel en een verfrissende smaak die je smaakpapillen zal bekoren.

Elke Blondes Starkbier-navulset wordt geleverd met een Chemipro Oxi-reinigingsmiddel, Braublatt Pro-brouwinstructies en eventuele aanvullende ingrediënten die u nodig heeft om de perfecte bierspecialiteit te creëren. U kunt ook kiezen uit zes verschillende bierstijlen, elk verpakt met een complete, gekraste graanmix om de authenticiteit van uw brouwervaring te versterken.

Item ID 99923604
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 2003 g
Dimensies 294×191×118mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: